Recente berichten

Wappaz
Veel van de mailtjes die ik krijg gaan over de vraag of ik ook recepten voor hapjes heb. Hapjes zijn altijd hot, zo moge duidelijk zijn. Hapjesboeken zijn er dan ook in alle soorten en maken. Neem bijvoorbeeld Wappaz van Christer Elfving, de Zweedse kok (murdieburdiebur…) die in België terecht kwam. ... lees verder...

Onthutsende ontknoping Kookboek van het jaar 2009
Ik kom net thuis van de verkiezing van het kookboek van het jaar 2009. Wat een ‘spetterende middag’ beloofde te worden, kende een eigenaardige ontknoping: een winnaar die niemand zag zitten. Het kookboek 12 maanden lekker eten van grootgrutter Albert Heijn ging er met de hoofdprijs vantussen, ... lees verder...

Vers granaatappelsap
Ik ben net terug van een reisje naar Istanbul. Wat doet een mens daar? Rondwandelen natuurlijk, en lekker eten, en glaasjes thee slurpen, en elke dag een groot glas versgeperst granaatappelsap naar binnen slaan. Overal op straat kom je ze tegen, granaatappelstalletjes. Wie kan daar nu weerstand aan ... lees verder...

Zelfgemaakte melbatoast
Lekker bij (zelfgemaakte kippenlevertjes)paté: zelfgemaakte melbatoast. Stap 1: boterhammen (niet al te donker) roosteren onder de hete grill. Halverwege omdraaien. Stap 2: korstjes eraf snijden Stap 3: Hou je hand plat op elke boterham klief voorzichtig met een mes. Door je hand erop te ... lees verder...

Speculaascake
Bereiden: 20 minuten In de oven: 40 minuten Een mens wil wel eens wat anders dan speculaasjes, speculaasbrokken of gevulde speculaas. Dit is de ideale snel-klaar-cake voor (alle!) donkere dagen waar je hele huis bovendien heerlijk van gaat ruiken. De geraspte mandarijnschil geeft een subtiel ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 422
- Pagina 423
- Pagina 424
- Pagina 425
- Pagina 426
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


