Recente berichten

Chocoladecakejes met appel en pecannoten
(12 stuks) Bereiden: 15 minuten In de oven: 12 minuten Donkerbruine cakejes met een zachte verrassing van binnen, maar ook knapperige nootjes. Kinderlijk eenvoudig om te maken. Een extra nootje bovenop is ook lekker. Nodig: 100 g zelfrijzend bakmeel 100 g boter 100 g suiker 1 zakje ... lees verder...

Couscous met chorizo
(4 personen) Bereiden: 35 minuten Een geurige schotel waar je acuut een vakantiegevoel van krijgt. En boordevol verse groenten, dus nog gezond ook. De couscous zelf is een fluitje van een cent: wellen in kokend water en klaar is Kees. Neem het liefst lekker pittige chorizo van de slager, of ... lees verder...

In search of perfection
Moleculaire gastronomie is ongetwijfeld allemaal reuze interessant, maar op de een of andere manier kan ik er niet warm of koud van raken. Het is niet anders. Tenzij Heston Blumenthal in beeld komt, de culinaire alchimist annex driesterrenchef van The Fat Duck. Op de Belgische televisie zijn ze op ... lees verder...

Kookboek Yakitori
Yakitori, dat zijn sateetjes op z’n Japans. ‘Yaki’ is Japans voor geroosterd, ‘Tori’ betekent gevogelte. Maar er kan veel meer dan kip aan een spiesje. Onlangs verscheen er het kookboekje Yakitori! met alleen maar hapjes op stokjes, wel 35 verschillende. Japanse prikkers En die zien er alle 35 ... lees verder...

Kookboek Muffins
Een boek getiteld Muffins over muffins? Dat moet van een Amerikaan zijn. En toch is het boekje vertaald uit het Frans, rara hoe kan dat. Mais enfin bref. Auteur Mark Grossman valt maar meteen met de deur in huis: “Het is niet makkelijk een lekkere muffin te vinden”. Helemaal mee eens. Na mijn reis ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 433
- Pagina 434
- Pagina 435
- Pagina 436
- Pagina 437
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


