Recente berichten

Taart om blij van te worden
Soms krijg je van die rare boektitels onder ogen. Neem nou Taart om blij van te worden van Petra Achtien. Is er dan ook taart om chagrijnig van te worden? Of verdrietig? Maar, eerlijk is eerlijk, van de taarten in dit boek word je ook écht ondubbelzinnig heel erg blij. Ook het taalgebruik is vrolijk ... lees verder...

Bento lunch
Een lunchdoosje onder de snelbinder meenemen naar je werk of school kán reuze hip zijn. Althans, zolang je er geen boterhammen met laffe kaas indoet, maar er een creatieve Bento box van maakt, zoals de Bento babe elke dag doet. En als je daar geen zin in hebt, ga je voor een (picknick-)bento even ... lees verder...

Moestuin is hot
Michelle Obama doet het, Queen Elisabeth doet het, dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Waar hebben we het dan over? Over moestuinieren. Nu moet ik het alleen met heel wat minder ruimte doen dan het Witte Huis en Buckingham Palace, sterker nog, ik woon vijfhoog hartje stad. Maar ach, big is ... lees verder...

Hongaarse goulash
Voor een recept uit het gisteren besproken boek Ik kook met oma zocht ik eigenlijk iets met tuttifrutti, daar was mijn eigen oma namelijk een kei in, maar op tuttifrutti heb ik dit kookboek niet kunnen betrappen. Daarom werd het deze Hongaarse goulash, die in het boek Stoofpotje op Hongaarse wijze ... lees verder...

Ik kook met oma
Na Ik kook met mama en Ik kook met papa kon het volgende kookboek niet uitblijven: Ik kook met oma. Immers, oma's zijn tegenwoordig niks geen ouwe taarten meer, die met blauwe spoeling in het gewatergolfde haar hun dagen slijten achter de geraniums. Welnee, de oma's van nu zijn actiever dan ooit. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 445
- Pagina 446
- Pagina 447
- Pagina 448
- Pagina 449
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


