Recente berichten

Eat Love van Marije Vogelzang
Marije Vogelzang timmert al 9 jaar flink internationaal aan de weg met haar combinaties van eten en ontwerpen. Ze noemt zichzelf nadrukkelijk geen food designer maar een eating designer. Food is namelijk al gedesigned door de natuur, wat valt daar nog aan toe te voegen? Bovendien ligt de nadruk dan ... lees verder...

Topchef? Topsof!
Blogcollega Cuno van 't Hoff mailde naar aanleiding van mijn kritiek op het zouteloze televisieprogramma Topchef. Gisteren moest ik beslist nog een keertje kijken, want dan zou hij in beeld komen. Kijk, als kleine zelfstandige zonder personeel en zonder collega's moet je natuurlijk een beetje ... lees verder...

Doe-het-zelf paddenstoelen
Ik kreeg een tip van Pien over de grappige website Casa Foresta van ‘een tweetal paddestoelen-enthousiastelingen' waar je groeibalen kunt bestellen voor thuis. Dan moet je denken aan cantharellen en shiitakes, maar ook het veel onbekendere werk, zoals daar zijn het Goudkopje, de Zuidelijke leemhoed ... lees verder...

Bastilla met kip en geroosterde amandelen
(4 personen) Bereiden: 45 minuten In de oven: 15-20 minuten Is het nou een bastilla of b'stilla of pastilla? Alle mogelijke schrijfwijzen kom je tegen. Oorspronkelijk is dit lichtzoete Marokkaanse gerecht met houtduif, maar die heeft een mens nou eenmaal niet zo vaak voorhanden. Deze versie ... lees verder...

Kruidige wortel-appelsalade
(4 personen) / vegetarisch Bereiden: 10 minuten Een salade die het altijd goed doet. Fris van kleur en smaak, prima van tevoren te bereiden en een geheid succesnummer als bijgerecht, maar ook bij picknicks en feestjes. Het snelst klaar als je een keukenmachine met rasphulpstuk hebt. En ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 456
- Pagina 457
- Pagina 458
- Pagina 459
- Pagina 460
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


