Recente berichten

Boek Eetlust
In de serie over kookboeken is er voor mensen die liever lezen dan koken het onderhoudende interviewboek Eetlust. 'Met het mes op tafel interviewde Aranka van der Pol tien van de grootste chef-koks ter wereld' aldus de flaptekst. Met dat mes viel het wel mee hoor, het blijft overal gezellig. Waarom ... lees verder...

Wortel-chocoladetaart
Het gisteren besproken Boek van de chocoholic bevat een bedwelmende hoeveelheid recepten, dus het was nog lastig kiezen. Deze heet ‘Moelleux zonder bloem van chocolade en worteltjes', wat nou niet bepaald de meest pakkende titel ter wereld is. Wortel-chocoladetaart dan maar. Wacht even. Wortel?? Met ... lees verder...

Boek voor de chocoholic
Na de chocoladetaart van vanochtend blijven we nog even in cacaosferen. Julie Andrieu is een begrip in Frankrijk, maar niemand kent haar in Nederland. Wij zijn vooral gespitst op de Engelse tv-koks. Frankrijk, toch de bakermat van de gastronomie, is voor ons terra incognita. Aan Julie Andrieu zal ... lees verder...

Chocolade-amandeltaart
(12 kleine puntjes) Bereiden: 25 minuten In de oven: 30 minuten Wachttijd (afkoelen): 2 uur Een killing lekkere chocoladetaart om te serveren in beschaafd kleine puntjes. Zonder bloem of bakmeel, maar met gemalen amandelen. Die verkruimel je in de keukenmachine, maar in een plastic zak doen ... lees verder...

Spinaziestrudel
Vandaag eten we uit de krant. Of eigenlijk uit een boek, maar dat boek heet Eten uit de krant. Gisteren schreef ik er al over, en toen ontdekte ik dat de strudel niet aus Tirol komt. Daarom vandaag het recept van een Perzische spinaziestrudel met spinazie, geitenkaas, dadels en noten. Een heerlijk ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 457
- Pagina 458
- Pagina 459
- Pagina 460
- Pagina 461
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »