• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

The Golden Spurtle

Een film over páp, serieus?! Jazeker, hij draait nu in de bioscoop en 'The Golden Spurtle' is een absolute aanrader. En dat terwijl ik je kan ... lees verder...

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Bonen SPECIAL

We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar ... lees verder...

Recente berichten

Broodje radijscress

Na het verspenen van 75 radijs-zaailingen was ik door m'n potten en tuinaarde heen, maar nog lang niet door de sprietige groene blaadjes op steeltjes. Eigenlijk is het een soort radijscress, bedacht ik me. Zoals je ook watercress en broccocress en wat al niet meer voor cress hebt tegenwoordig. Fluks ... lees verder...

Radijsparadijs

Het afgelopen weekend heb ik mijn radijzenoerwoud verspeend tot keurige losse blaadjes, met als gevolg dat ik nu beheerder ben van een compleet radijzenparadijs. Op de foto staan ze nog een beetje bibberig op de benen bij te komen van deze bruuske operatie, maar intussen wiegen de 75 miniplantjes ... lees verder...

Snelcursus doperwten doppen

Het hele jaar door wonen ze als felgroene miniknikkers in de vriezer, maar nu zijn er weer volop: verse doperwten. In hun beschermende jasje dus, en dat betekent zelf doppen.Dat is helemaal geen straf overigens, maar de jeugd van tegenwoordig heeft geen idéé waar je moet beginnen met die groene ... lees verder...

Zoet: kookboek met snoep

Koken met snoep? Ik had er nog niet aan gedacht, tot ik het grappige, net verschenen kookboekje Zoet zag. Een boek vol mierzoete recepten, van de aanblik alleen al springt het glazuur spontaan van je tanden, maar kinderoogjes gaan er onverwijld van glimmen. Die van chocoholics trouwens ook. Jong ... lees verder...

Radijs dag zeven

Nou, ze hebben er ineens zin in gekregen, mijn zelfgezaaide Franse klaar-in-18-dagen-radijzen! Als ferme groene waterkers-lookalikes steken ze intussen nieuwsgierig boven de aarde uit. Popelend van ongeduld om te zien wat de wereld voor ze in petto heeft. ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 473
  • Pagina 474
  • Pagina 475
  • Pagina 476
  • Pagina 477
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN