Recente berichten

Eten op Paleis Soestdijk
Bij Paleis Soestdijk denk ik aan het defilé op het bordes met Koninginnedag, maar toch vooral aan Wim Sonnevelds stalmeester van de koninklijke familie die alle goedbedoelde rotzooi van het volk, met name kruidkoeken en krentemikken, achter de rododendrons sodemieterde.Op dit moment staan die ... lees verder...

Asperge-plaattaart mimosa
Had ik al eens verteld dat ik een huis heb in Normandië? Het was de bedoeling dat ik voortaan om en om hier en daar zou wonen. Dus niet alleen in de zomer een paar weken en met de kerst, nee, consequent heen en weer. Mijn beroep heeft als voordeel dat ik overal kan werken. Eten moet je toch dus ... lees verder...

Charlottetaart met mango
Al dat wereldwijde heen en weer gesleep met spullen, dat moeten we liever niet willen, zeker niet als het om eten gaat. Foodmiles, u weet wel. Ik probeer heus zoveel mogelijk lokaal te eten, maar ja, toen had mijn groenteboer ineens hele speciale mango’s uit Peru, die moest en zou ik volgens hem ... lees verder...

Bloemkoolsteak
Bloemkoolbiefstuk, wat is dat nou weer voor gekkigheid? Toegegeven, die naam slaat nergens op, maar lekker is het wel, zo'n dikke plak geroosterde bloemkool uit de oven met romige wittebonenpuree en warme tomaten-olijvensalsa. Zo deftig at u bloemkool nog nooit. Carpaccio van ananas, tarte tatin ... lees verder...

Groene rijst uit de oven
Toeval of niet, maar net nu ik in een groene periode zit, is dit een mooi toepasselijk recept van groene rijst uit de oven. Uit de oven? Jazeker! Een lekker vegetarisch eenovenschaalgerecht met prei, doperwten, veel koriander en een meegebakken eitje, plus niet te vergeten pindasaus. Een typisch ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 47
- Pagina 48
- Pagina 49
- Pagina 50
- Pagina 51
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


