Recente berichten

Alles over het rijpen van rundvlees
Ik ben nog maar net bekomen van het eten van een enorme berg rundvlees. Afgelopen vrijdag was het weer eens tijd voor zo'n heerlijk educatief verantwoord culi-uitje, ditmaal naar de slagersvakschool in Rijswijk. Met een compleet peloton aan culinair journaille zaten we in een koelcelfrisse ... lees verder...

Koekjes met frambozenjam
(circa 40 stuks) Bereiden: 25 minuten In de oven: 15 minuten Deze heerlijke koekjes zijn leuk om te maken en nog leuker om cadeau te doen in een mooi trommeltje. Van oorsprong zijn het Duitse koekjes, Spitzbuben genaamd. Wat gemalen hazelnoten zorgen voor een extra lekker deeg. In plaats van ... lees verder...

Boek Kookschool de Klassiekers
Heb je dat ook wel eens? Dat je niet uit een recept komt? Dat het er zo raar staat opgeschreven dat je geen idee hebt wat nu precies de bedoeling is? Dan komt dit nieuwe kookboek als geroepen. Kookschool – de klassiekers, heet het. Met daarin 80 recepten uitsluitend in stap-voor-stap foto's. Het ... lees verder...

Kookboek Superhap supersnel
Even speciaal voor de jongeren onder ons: had je al eens gehoord van Sam Stern? Een 17-jarige Engelse kookfanaat waarnaast Jamie Oliver een bedaarde kok op leeftijd lijkt? Nee? Dan wordt het tijd dat je met zijn boek de keuken induikt. Waarbij ik hier meteen ook wanhopige ouders de helpende hand kan ... lees verder...

Kookboek Artacucina
Wiebke van der Scheer runt een leuke galerie (Artacasa) in hartje Amsterdam, vol betaalbare, fleurige en lekkermakende kunst. Omdat eten en drinken op veel schilderijen een prominente rol innemen, en Wiebke zelf ook graag achter de pannen staat, ontstond het idee om een kookboek te maken. Maar dan ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 502
- Pagina 503
- Pagina 504
- Pagina 505
- Pagina 506
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


