Recente berichten

Chocoladethriller Bitter Zoet
Een chocoladethriller, jottem, dat leek me wel wat! In de debuutroman Bitter Zoet van Heleen Niele vertrekt de verveelde account manager Marit die zo graag wil ‘flirten en zinderen' een weekje naar Londen voor een chocoladecursus. Daar verzeilt ze in de armen van de woest-aantrekkelijke medecursist ... lees verder...

Geleisuiker
Mijn recente jamobsessie speelde zich gedeeltelijk af in Frankrijk. Maar gelukkig hebben ze ook daar geleisuiker. Sterker nog, daar hebben ze veel meer soorten dan hier. In de hypermarché vond ik geleisuiker van rietsuiker van Gelsuc (Au blond de canne). De gebruikelijke verhouding fruit-suiker is ... lees verder...

Confit de canard
Wil je eens heel deftig, maar toch supermakkelijk eten? Koop dan in de hypermarché een groot blik confit de canard. Als bijproducten van de foie gras zijn er in Frankrijk wagonladingen eendenpoten voorhanden. Die worden vaak via de oude techniek van konfijten geconserveerd. Het vlees wordt eerst een ... lees verder...

Rick Stein in Mediterranean Escapes
De man met het hondje is weer op pad. Na vorig jaar met een bootje door Frankrijk te zijn getrokken vertrekt kok en globetrotter Rick Stein vanaf vanavond in zijn nieuwe serie Mediterranean Escapes op de BBC opnieuw op een ‘food odyssey', ditmaal door het gebied rond de middellandse zee. En dat maar ... lees verder...

Kant en klaar cakedeeg
Is er iets makkelijker of sneller dan cakebeslag maken? Niet voor niets heb ik op mijn website sinds jaar en dag een recept voor tienminutencakejes. Kant en klaar cakedeeg leek me dan ook weer zo'n typisch onzinnige uitvinding voor vermeend dubbellinkshandigen in de categorie Aardappel Anders. Toch ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 502
- Pagina 503
- Pagina 504
- Pagina 505
- Pagina 506
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »