• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Bonen SPECIAL

We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar ... lees verder...

Karamelsnoepjes

Denk je aan Bretagne, dan denk je aan oesters, crêpes en zouteboterkaramel. Althans, ik wel. En inderdaad, alle drie waren tijdens mijn ... lees verder...

Recente berichten

Wat de Surinaamse pot schaft

Laatst viel er een dubbelboekje in de bus. De ene voorkant is een novelle, getiteld Wat de Surinaamse pot schaft, maar als je het boek omdraait en aan de andere kant begint, vind je een verzameling Surinaamse recepten. De novelle gaat volgens de flaptekst ‘over de erotische, hilarische, maar soms ... lees verder...

Cornichonnetjes

Zure bommen zijn voor zwangere vrouwen. Toch? De meeste in Nederland verkrijgbare augurken zijn zoet-zuur, met de nadruk op zoet. Geef mij maar de Franse cornichonnetjes: kleine, zure augurkjes die zo heerlijk zijn bij paté, op een broodje smeerworst of door allerhande salades, ik noem met name de ... lees verder...

Cyril Lignac

Mijn Franse vriend Hervé vroeg laatst of ik toevallig ooit gehoord had van die Engelse kok Jamie Oliver… Het moge duidelijk zijn: in Frankrijk is de Engelse culiwonderboy nog lang niet zo alomvattend doorgedrongen als in onze contreien. Maar in Frankrijk hebben ze hun eigen variant. Cyril Lignac ... lees verder...

Coeur de boeuf tomaten

De periode van strak en glad lijkt achter ons. Althans op tomatengebied. In Frankrijk was de gerimpelde tomaat laatst alom aanwezig. Maak kennis met de coeur de boeuf (spreek uit: ‘keur de buf') Vrij groot, met enige fantasie hartvormig te noemen (vandaar de naam), in kleur variërend van groen tot ... lees verder...

Chocoladethriller Bitter Zoet

Een chocoladethriller, jottem, dat leek me wel wat! In de debuutroman Bitter Zoet van Heleen Niele vertrekt de verveelde account manager Marit die zo graag wil ‘flirten en zinderen' een weekje naar Londen voor een chocoladecursus. Daar verzeilt ze in de armen van de woest-aantrekkelijke medecursist ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 511
  • Pagina 512
  • Pagina 513
  • Pagina 514
  • Pagina 515
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN