Recente berichten

Zeeduivel met garnalen in roomsaus
(4 personen) Bereiden: 25 minuten Smakelijke vismedaillons met grote garnalen in een romig sausje. Zeeduivel is een vrij stevige vis met slechts één dikke graat in het midden. Vraag de visboer om 'm met graat en al in mooie moten te hakken. Door de moten langs de graat in tweeën te snijden, ... lees verder...

Stamppotje spinazie met walnoten
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten Een mooi groen vegetarisch stamppotje met knapperige nootjes. Lekker met verse spinazie, liefst kleine blaadjes babyspinazie. En er gaat ook wat kruidenkaas met knoflook door. Nodig: 1 kg kruimige aardappels ... lees verder...

Stamppotje spinazie met pancetta
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten Een heerlijk eenvoudig stamppotje met verse spinazie. Pancetta is gekruid Italiaans spek dat je tegenwoordig zelfs in de supermarkt vindt. Erg lekker om uit te bakken tot knapperige rondjes, maar 'gewone' plakjes ontbijtspek kunnen ... lees verder...

Spaghetti met raapsteeltjes
(2 personen) / Vegetarisch Bereiden: 20 minuten Raapsteeltjes zijn de ultieme lente-groente. In de wok zijn ze supersnel klaar. Samen met pesto zorgen ze voor een mooi groen bordje pasta. Gebruik wel verse pesto (zó makkelijk om zelf te doen!), dat maakt een wereld van verschil. TIP: maak de ... lees verder...

Fleurige rijsttimbaaltjes met courgette
(4 personen) Bereiden: 8 minuten In de pan: 8 minuten (plus 10 minuten nagaren) Een taartje van vrolijk gespikkelde rijst omhuld door een plakje courgette. Even fröbelen voor een feestelijk resultaat. Overigens kun je natuurlijk ook gewone witte rijst nemen. Nodig: 200 g witte rijst met ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 524
- Pagina 525
- Pagina 526
- Pagina 527
- Pagina 528
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


