Recente berichten
Stamppotje rauwe andijvie met saucijsjes
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten Een heerlijk winters stamppotje met rauwe andijvie. Makkelijker kan bijna niet. De truc: andijvie héél fijnsnijden voor een mooi subtiel resultaat. Met een lekker worstje van de slager erbij. Varieer ook eens met bijvoorbeeld ... lees verder...
Roodbaarsfilet met tapenade
(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de oven: 10 minuten Roodbaars is een vis met vrij stevig vlees en een fijne smaak. Dit makkelijke gerecht uit de oven is eenvoudig maar bijzonder lekker door de zelfgemaakte tapenade met veel tomaten. Wel de lekkerste gemarineerde zwarte olijven gebruiken ... lees verder...
Mosselen met witte wijn
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Denkend aan Bretagne zie ik terrassen vol moules-frites lunchende Fransen. Maar dat kan ook heel goed met Zeeuwse mosselen. Heel makkelijk om te maken, en het eet zo gezellig weg. Helemáál lekker met zelfgebakken patat . Nodig: 2 kilo schoongemaakte ... lees verder...
Bietjessoep met zure room en pesto
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de pan: 10 minuten (+ 2 uur bietjes koken) Een prachtig dieprode soep met de subtiele toevoeging van wat karwijzaadjes, lekker met een 'eilandje' zure room en wat (zelfgemaakte) pesto. Je kunt dit recept maken met voorgekookte bietjes, maar ... lees verder...
Zelfgebakken patat
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Patat bakken is eigenlijk heel makkelijk, en je hebt er niet eens een friteuse voor nodig. Het belangrijkste is dat je de aardappels eerst voorbakt. En als je het helemaal makkelijk wil houden, hoef je ze niet eens te schillen. Zorg wel dat je vastkokende ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 534
- Pagina 535
- Pagina 536
- Pagina 537
- Pagina 538
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »