Recente berichten

Pêche Melba taart
De allerlaatste aflevering alweer van mijn zomerserie Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en BEWONDER. Een eenvoudig te maken taart met perzik en frambozen, voor gegarandeerd bewonderende oh’s en ah’s. De ultieme droom is natuurlijk om een gerecht naar je vernoemd te krijgen. Van Carpaccio tot ... lees verder...

Bietenwraps met doperwtenpuree
Waar waren we gebleven met mijn zomerserie Zing, vecht, huil et cetera? Juist, bij ‘werk’. Een lekker lunchrecept om mee te nemen naar kantoor. Nu eens geen bammetjes in je broodtrommel, maar deze vrolijk paarse bietenwraps gevuld met roomkaas en luchtige doperwtenpuree. Wat een hoop werk! Hoe ... lees verder...

Yoghurtparfait met honing
“En nou iets lolligs. Je weet nooit wat de mensen leuk vinden. Je weet nog minder wat ze níet leuk vinden, dat is een onpeilbaar raadsel.” Wijze woorden van Wim Sonneveld. Inderdaad, niets zo heikel als humor om te lachen. Neem nou deze klassieke flauwe mop: Het is wit en het vliegt door de ... lees verder...

Salade met flageolets
Bartje bidt niet voor bruine bonen. Weet ik zelfs, ook al is hij van ver voor mijn tijd. Nou ja, niet echt natuurlijk, Bartje is een fictief Drents jongetje, beroemd geworden door de boeken van Anne de Vries maar vooral door de televisieserie uit begin jaren '70. Ik zie het zo voor me: moeder heeft ... lees verder...

Uienbloem uit de oven
We zijn bij aflevering 3 van mijn zomerserie Zing, vecht, huil et cetera. Denk je aan huilen, dan denk je aan uien. Maar er volgt een vrolijk recept, dat beloof ik: een prachtige, knapperige ui uit de oven, als een bloem. Met dipsausje. Ach en wee. Wat een leed heeft de ui sinds mensenheugenis al ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 52
- Pagina 53
- Pagina 54
- Pagina 55
- Pagina 56
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »