Recente berichten

Spaanse bonenschotel met kip
Lekker een beetje aanpielen in de keuken, mijn vriend Tim noemt dat jazz cooking. En dat leverde een hele fijne Spaanse ovenschotel op, met bonen, maar ook paprika, kip en chorizo. Al neem ik niet altijd al zijn culinaire suggesties over... Een hele kalkoen plus een pond varkensvlees. En verder ... lees verder...

Faking eend
Vorig jaar om deze tijd zat ik in Peking. Of nee, wacht, dat was twee jaar geleden. Kijk, dat heb ik nou dus de hele tijd. Er zit een gat in mijn leven waarin een compleet coronajaar is verdwenen. Wat heb ik in die tijd eigenlijk gedaan? Wie het weet mag het zeggen. Zelf heb ik geen flauw ... lees verder...

Tom kha noedelsoep
“Pannenkoek!” riep de fietser getergd tegen de voetganger die vlak voor z’n neus overstak, waardoor hij flink in de remmen moest. Ik schoot in de lach. Kijk, daar word ik nou vrolijk van. Al die akelige scheldwoorden met nare ziektes erin, of onze lieve heer die er ook allemaal niks aan kan doen. ... lees verder...

Pasta met worst en salie
Was het u al opgevallen? Dat ik steeds minder vlees eet en dus ook steeds minder vleesrecepten publiceer? Maar ik ben en blijf omnivoor, zie dit recept voor een lekker pastaatje met worst, courgette en salie. Al heeft dat vleesminderen wel een onverwachts bijeffect... Word vrienden met uw slager, ... lees verder...

Oosterse broccoli
Een oersimpel recept voor gekookte broccoli, is dat wel interessant genoeg? Ach, die Oosterse dressing biedt wellicht nét even een vleugje nieuwe inspiratie. En dan te bedenken dat dit recept ontstond naar aanleiding van een telefoontje van de radio… Radio 1 belde, of ik in de uitzending wilde ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 54
- Pagina 55
- Pagina 56
- Pagina 57
- Pagina 58
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »