Recente berichten

Frambozenparfait met amaretto
(6 personen) Bereiden: 20 minuten In de vriezer: minimaal 4 uur Deze parfait kombineert de smaak van amandel (amaretti-koekjes en amaretto-likeur) met volzoete frambozen tot een heel prettig mondgevoel. Een parfait, of in het Italiaans semifreddo, is een soort ijs, maar dan zonder roeren. Je ... lees verder...

Culinaire Almanak 2006
Ik heb er laatst verrukt en verbijsterd in staan bladeren, en kon niet meer ophouden: de Culinaire almanak. Culinair journalist Will Jansen ploegde zich door zo'n zevenhonderd producten uit de supermarkt zoals olijfolie, azijn, geraspte kaas, mozzarella, bouillon, mosterd en dressing. Zijn oordeel ... lees verder...

Weblog Eetschrijven
Wat leuk om elke keer weer een nieuw culiblog te ontdekken (hoewel de term culiblog beschermd schijnt te zijn trouwens). Zoals Eetschrijven van Gerrit Jan Groothedde. Een weblog met ‘Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist' dat ik ontdekte nadat hij een keer een reactie had ... lees verder...

Bouillon
Nee, we gaan het vandaag niet hebben over blokjes of zelfgetrokken, ik bedoel het cultureel gastronomisch magazine Bouillon. Een bijzonder leuk culinair tijdschrift dat al tijden op mijn lijstje stond om eens over te schrijven. Maar nu ik in het komende herfstnummer mijn debuut ga maken, kan ik niet ... lees verder...

Vorderingen kookboek Koken met Karin (1)
Het allereerste kookboek van Koken met Karin vordert gestaag. Hoog tijd om jullie even op de hoogte houden van de vorderingen. Ondanks een huis vol opschrijfboekjes met recepten en schoenendozen vol losse aantekeningenpapiertjes, blijkt een kookboek schrijven toch andere koek. Hoeveel van dit en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 540
- Pagina 541
- Pagina 542
- Pagina 543
- Pagina 544
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »