• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Karamelsnoepjes

Denk je aan Bretagne, dan denk je aan oesters, crêpes en zouteboterkaramel. Althans, ik wel. En inderdaad, alle drie waren tijdens mijn ... lees verder...

Fietsen in Bretagne

Fietsvakantie, moi? Nou nee. Ik zie mijn oerdegelijke stadsfiets met terugtraprem vooral als een praktisch vervoermiddel om van A naar B te komen. ... lees verder...

Vis uit de oven

Elke dinsdag is er in mijn Normandische buurdorp een marktje van niks, maar wel met een geweldige visboer. Laurent vist op maandag, bij Dieppe, en ... lees verder...

Recente berichten

frambozen parfait

Frambozenparfait met amaretto

(6 personen) Bereiden: 20 minuten In de vriezer: minimaal 4 uur Deze parfait kombineert de smaak van amandel (amaretti-koekjes en amaretto-likeur) met volzoete frambozen tot een heel prettig mondgevoel. Een parfait, of in het Italiaans semifreddo, is een soort ijs, maar dan zonder roeren. Je ... lees verder...

Culinaire Almanak 2006

Ik heb er laatst verrukt en verbijsterd in staan bladeren, en kon niet meer ophouden: de Culinaire almanak. Culinair journalist Will Jansen ploegde zich door zo'n zevenhonderd producten uit de supermarkt zoals olijfolie, azijn, geraspte kaas, mozzarella, bouillon, mosterd en dressing. Zijn oordeel ... lees verder...

Weblog Eetschrijven

Wat leuk om elke keer weer een nieuw culiblog te ontdekken (hoewel de term culiblog beschermd schijnt te zijn trouwens). Zoals Eetschrijven van Gerrit Jan Groothedde. Een weblog met ‘Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist' dat ik ontdekte nadat hij een keer een reactie had ... lees verder...

Bouillon

Nee, we gaan het vandaag niet hebben over blokjes of zelfgetrokken, ik bedoel het cultureel gastronomisch magazine Bouillon. Een bijzonder leuk culinair tijdschrift dat al tijden op mijn lijstje stond om eens over te schrijven. Maar nu ik in het komende herfstnummer mijn debuut ga maken, kan ik niet ... lees verder...

Vorderingen kookboek Koken met Karin (1)

Het allereerste kookboek van Koken met Karin vordert gestaag. Hoog tijd om jullie even op de hoogte houden van de vorderingen. Ondanks een huis vol opschrijfboekjes met recepten en schoenendozen vol losse aantekeningenpapiertjes, blijkt een kookboek schrijven toch andere koek. Hoeveel van dit en ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 540
  • Pagina 541
  • Pagina 542
  • Pagina 543
  • Pagina 544
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN