Recente berichten

Onno Kleyns culiblog
Nou breekt mijn klomp. Krap twee weken geleden betoogde Onno Kleyn aan de keukentafel zeer overtuigend dat hij een eigen weblog niet zag zitten. Geen tijd, bang voor ordinaire scheldpartijen en last but not least: de kachel gaat er niet harder van roken. Maar hij is om! Zojuist lanceerde hij Kleyns ... lees verder...

Onno Kleyn over bloggen en proeven
Onno Kleyn nu ook online! Een mailtje van deze bekende culinaire schrijver over het feit dat zijn rubriek de Volkskeuken (uit de Volkskrant) voortaan ook op zijn website staat, was aanleiding om eens langs te gaan. Als foodblogger ben ik natuurlijk benieuwd naar de online activiteiten van een bij ... lees verder...

Pellegrino Artusi: het leukste kookboek
Geen leuker boek dan een kookboek. Een van mijn favorieten bevat in weerwil van de huidige trend geen oogstrelende foto's en de titel doet bovendien het ergste vrezen: De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten van Pellegrino Artusi. Niets is minder waar. Dit is het leukste en lekkerste ... lees verder...

Knorr Vie wint retailprijs
Ik lees net tot mijn verbazing in Adformatie dat Knorr Vie eind vorige week winnaar is geworden van de Wheel of Retail. Een prijs ‘die staat voor innovatie, voor pionieren in de retailbranche'. En waarom dan wel deze winnaar? Omdat Knorr Vie volgens consumenten en retail een geheel nieuw product is ... lees verder...

Het ei van Alain Passard
In het tv-programma 'Herman zoekt Chef' moesten de aspirant-chefs een eitje namaken. Niet zomaar een eitje, maar het beroemde amuse-eitje van Alain Passard uit zijn driesterrenrestaurant l'Arpège in Parijs: Chaud-froid d'oeuf au sirop d'érable. Een eierdop gevuld met warm eigeel, wat geslagen room ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 541
- Pagina 542
- Pagina 543
- Pagina 544
- Pagina 545
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »