Recente berichten

Gewokte kip in kokosmelk
(2 personen) Bereiden: 15 minuten Wachttijd (marineren): 30 minuten Dit is een lekker en supersnel gerecht dat er mooi uitziet: een geurige zachtgele saus met kip en groene accenten. Een tikje zoet door de kokosmelk, fris door de limoen. Serveer de rijst in mooie torentjes en je hebt een ... lees verder...

Gewokte biefreepjes met broccoli en koriander
( 2 personen) Bereiden: 15 minuten Marinadetijd: 15 minuten (of langer) Een makkelijk wokgerecht met biefreepjes die je eerst even laat marineren. De marinade en specerijen zorgen namelijk voor de lekkere zoet/pittige smaak, maar de hoeveelheden kun je rustig naar eigen wens aanpassen. Door ... lees verder...

Stamppotje raapsteeltjes-blauwe kaas
(4 personen) / kan vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 15 minuten Een stamppotje hoeft niet altijd winters te zijn. Deze met raapsteeltjes is bijvoorbeeld heel licht en lente-achtig. En bovendien prachtig frisgroen door de verse kruiden. Lekker vegetarisch, maar ook heerlijk met ... lees verder...

Stamppotje rauwe andijvie met saucijsjes
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten Een heerlijk winters stamppotje met rauwe andijvie. Makkelijker kan bijna niet. De truc: andijvie héél fijnsnijden voor een mooi subtiel resultaat. Met een lekker worstje van de slager erbij. Varieer ook eens met bijvoorbeeld ... lees verder...

Roodbaarsfilet met tapenade
(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de oven: 10 minuten Roodbaars is een vis met vrij stevig vlees en een fijne smaak. Dit makkelijke gerecht uit de oven is eenvoudig maar bijzonder lekker door de zelfgemaakte tapenade met veel tomaten. Wel de lekkerste gemarineerde zwarte olijven gebruiken ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 549
- Pagina 550
- Pagina 551
- Pagina 552
- Pagina 553
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »