Recente berichten

Gegrilde groene asperges
(2 personen) Bereiden: 8 minuten Probeer eens groene asperges uit de grilpan: supersnel en verrukkelijk! In tegenstelling tot witte, kun je groene asperges zo'n beetje het hele jaar door kopen. En ze hebben als voordeel is dat je ze niet hoeft te schillen. Zie ook het bijbehorende ... lees verder...

Vitello tonnato rapido
(4 personen) Bereiden: 10 minuten Echte vitello tonnato is leuk om te maken als je gasten krijgt. Zie elders het recept. Maar soms heb je niet zoveel tijd, in dat geval biedt deze snelle versie uitkomst. En het ziet er nog mooi uit ook! Nodig: 250 g kalfsfricandeau in plakjes 1 blikje ... lees verder...

Vitello tonnato
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 1 uur Wachttijd: 1 uur (afkoelen) Haute cuisine italiano. Dit typische 'restaurant-voorgerecht' kun je ook makkelijk thuis maken. Zeer geschikt wanneer je gasten krijgt en eens echt feestelijk wilt uitpakken. Het is beslist niet ingewikkeld om te ... lees verder...

Salade met biefstuk, aardappel, aubergine
(4 personen) Bereiden: 35 minuten Deze bijzondere zomerse maaltijdsalade maak je op basis van allerlei verschillende soorten sla en kruiden ('mesclunsla'), die je even kort bakt (!) in de koekenpan. De garnering van biefstukreepjes, gebakken aardappels, aubergine en twee soorten tomaatjes ... lees verder...

Asperges met hollandaise-saus
(2 personen) / kan vegetarisch Bereiden: 30 minuten Niets heerlijkers dan in het voorjaar (mei/juni) genieten van asperges die smelten in de mond. Probeer eens deze echte klassieker met hollandaise-saus. Speciaal voor de bezitters van een keukenmachine of blender dit kan-niet-mislukken-recept. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 561
- Pagina 562
- Pagina 563
- Pagina 564
- Pagina 565
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


