Recente berichten

Crème anglaise
(1 liter = ± 8 -10 personen) Bereiden/in de pan: 40 minuten Een hele fijne vanillesaus, heerlijk om koud te serveren bij warme appeltaart of lekker donkere chocoladetaart(jes). Ideaal om overgebleven eierdooiers in te verwerken. Het kost even wat tijd, maar is beslist niet moeilijk. En de ... lees verder...

Oranje citrussalade
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Marineren: minimaal 1 uur Dit is een heerlijk fris en fruitig einde van de maaltijd. Dankzij de verschillende oranje tinten van het citrusfruit vormt het een fraai plaatje. En ook nog eens heel snel klaar, waarna de marinade rustig z'n werk doet. Nodig: ... lees verder...

Charlotte met peer
(6 personen) Bereiden: 25 minuten Opstijven: minimaal 3 uur Een feestelijk toetje dat er indrukwekkend uitziet, vooral als je 'm serveert met een mooie strik erom heen, zoals het hoort volgens de traditie. Je hebt er een charlottevorm voor nodig, maar een bloempot werkt net zo goed! Zelfs nog ... lees verder...

Courgettepannenkoekjes met munt
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Vervang de klassieke aardappels en groenten eens door deze dikke sappige pannenkoekjes en je karbonaadje fleurt er helemaal van op. Eigenlijk is het een soort mini-courgette-rösti. Lekker fris door de verse kruiden en net een tikje pittig door de ... lees verder...

Citroenaardappels uit de oven
(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de oven: 45 minuten Knapperige aardappels uit de oven met de frisse smaak van citroen. Bijzonder geschikt bij vis. Je moet de aardappels even voorkoken, maar daarna doet de oven het werk. En je hebt niet snel te veel, want iedereen vindt ze ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 566
- Pagina 567
- Pagina 568
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »