Recente berichten

Perzikjam met reine claudes
Flutfruitzomer? Maak snel nog even wat zonneschijn in een potje met deze jam van perziken en reine claudes, een verrukkelijk duo. Vroeger was alles beter. Zelfs vorig jaar was alles beter. Toen had ik een lawine aan fruit uit mijn tien Franse appelbomen, dit jaar moet je de appels zoeken met ... lees verder...

Normandische coquilles
Dit mooie nazomerweer (eindelijk) vraagt om een vakantieheimweerecept. Zoals deze coquilles uit de oven op z’n Normandisch, met room en champignons. Ah, daar bent u weer. Vast niet bruinverbrand, maar hopelijk wel uitgerust en gelukkig weergekeerd van vakantie? Zelf zat ik de hele zomer in ... lees verder...

Pêche Melba taart
De allerlaatste aflevering alweer van mijn zomerserie Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en BEWONDER. Een eenvoudig te maken taart met perzik en frambozen, voor gegarandeerd bewonderende oh’s en ah’s. De ultieme droom is natuurlijk om een gerecht naar je vernoemd te krijgen. Van Carpaccio tot ... lees verder...

Bietenwraps met doperwtenpuree
Waar waren we gebleven met mijn zomerserie Zing, vecht, huil et cetera? Juist, bij ‘werk’. Een lekker lunchrecept om mee te nemen naar kantoor. Nu eens geen bammetjes in je broodtrommel, maar deze vrolijk paarse bietenwraps gevuld met roomkaas en luchtige doperwtenpuree. Wat een hoop werk! Hoe ... lees verder...

Yoghurtparfait met honing
“En nou iets lolligs. Je weet nooit wat de mensen leuk vinden. Je weet nog minder wat ze níet leuk vinden, dat is een onpeilbaar raadsel.” Wijze woorden van Wim Sonneveld. Inderdaad, niets zo heikel als humor om te lachen. Neem nou deze klassieke flauwe mop: Het is wit en het vliegt door de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 56
- Pagina 57
- Pagina 58
- Pagina 59
- Pagina 60
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


