Recente berichten
Franse appeltaart
Tarte aux pommes, dat is appeltaart op z’n Frans: een grote, platte taart bestaande uit een fraai mozaiek van sierlijke dunne appelpartjes, geparkeerd op een smeuïg laagje appelmoes. Gegarandeerd oh’s en ah’s! Elke dag komt de Franse buurvrouw langs. Er gebeurt helemaal nooit iets in mijn ... lees verder...
Pasta met citroen
Het viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Maanden had ik me erop verheugd, al in oktober had ik vier losse knoflooktenen geplant bij mijn huis in Normandië. In de zomer, als het loof geel en slap ging hangen, zou ik complete bollen kunnen oogsten. Alleen ging mijn loof helemaal niet hangen; het ... lees verder...
Sperziebonen uit de oven
Onlangs verscheen mijn twintigste kookboek, Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes, het kan niemand ontgaan zijn, waarvoor ik mijn eigen Uitgeverij Rood heb opgericht. Maar mijn moeder wees me erop dat dit eigenlijk al nummer 21 is, want mijn allereerste kookboek schreef ik namelijk al op mijn ... lees verder...
Wijn van Kleyn
Ga nooit op wijnpersreis. Je kunt veel beter dit boek over wijn lezen, Wijn van Kleyn. Daar steek je een hoop van op maar vooral: het is sappig leesvoer, al dan niet met een glas erbij. Als culinair journalist ben ik door de jaren heen menigmaal met een clubje collega’s op culinaire persreis ... lees verder...
Vis met venkel
Zoek je een makkelijk recept met vis? In een pakketje in de oven werkt altijd. Bovendien combineert vis heel goed met venkel en met zeekraal. Scheutje drank erbij, in de oven ermee en klaar is kees. Het was laatst Bewuste Visweek, was u zich daarvan bewust? Uit onderzoek blijkt dat een derde van ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 6
- Pagina 7
- Pagina 8
- Pagina 9
- Pagina 10
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »