De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Zacht voedsel (11): pasta

Leuk is anders, als je om medische redenen wekenlang alleen zacht of vloeibaar voedsel mag. Hoe moet dat dan? Wij eten hier thuis best vaak ‘een pastaatje’. Dat kan van alles zijn, pasta is namelijk ideale kliekjesverwerking. Van zo’n beetje alles wat er nog rondslingert in de koelkast kun je nog ... lees verder...

Zacht voedsel (10): hartige pap

Gatverdarrie! Er was één ding waar ik beslist niet aan zou gaan beginnen, tijdens mijn verplichte periode van zacht voedsel, en dat was pap. Hartige pap, havermoutpap, brintapap, rijstepap, voor mijn part noem je het heel hip ‘porridge’, maar dan nog. Blèh. Maar ja. Hoe gaan die dingen? Na een ... lees verder...

Zacht voedsel (9): rijst

We zitten nog altijd in de serie over zacht voedsel, vandaag is de beurt aan rijst. Rijst eet je vaak als bijgerecht en die droge korrels zijn gepureerd niet echt een aanrader. Maar met saus erbij is het goed te doen. Ik maakte bijvoorbeeld een simpele kip-kerrie met rijst. Recept: ui fruiten met ... lees verder...

Zacht voedsel (8): eitje

Waar zouden we zijn zonder eieren? Nergens, inderdaad. En het goede nieuws: ze bieden volop kansen voor wie aangewezen is op zacht voedsel. Zelfs de vegans onder ons hoeven nu niet meteen af te haken, die moeten even doorlezen tot onderaan, straks kom ik zelfs met een vegan ei-optie. Maar laten ... lees verder...

Zacht voedsel (7): luxe ontbijt

Gisteren had ik het in deze serie over noodgedwongen zacht voedsel al over de problematiek van boterhammen. Maar er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden voor het ontbijt. Sterker nog, die zijn juist reuze feestelijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor overige huisgenoten. En het is weekend, ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 89
  • Pagina 90
  • Pagina 91
  • Pagina 92
  • Pagina 93
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN