• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Groene groente met tuinkers

‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk ... lees verder...

Tomaten met tahin

De logés in ons Normandische buitenhuis konden hun oren niet geloven, hadden we geen BBQ? Geen Weber? Geen Big Green Egg? Maar in de zomer is er toch ... lees verder...

Recente berichten

Zacht voedsel (13): Snaaihonger

Bijkomend effect van verplicht zacht voedsel eten is dat je maar kleine porties tegelijk kunt verstouwen, en dat het ook nog eens lang duurt voor je dat beetje bij beetje naar binnen hebt gefoezeld. Het gevolg daarvan is dat je (lees: ik) de hele dag honger hebt. Maar alle gebruikelijke ... lees verder...

Zacht voedsel (12): Will it blend?

De afgelopen weken was er bij mij thuis steeds maar één hamvraag: Will it blend? Met een kauwverbod is het zaak om creatief te worden met een blender. Ken je die hilarische filmpjes met die meneer die werkelijk alles in zijn blender gooit? “Will it blend? That is the question.” Al doet hij het ... lees verder...

Zacht voedsel (11): pasta

Leuk is anders, als je om medische redenen wekenlang alleen zacht of vloeibaar voedsel mag. Hoe moet dat dan? Wij eten hier thuis best vaak ‘een pastaatje’. Dat kan van alles zijn, pasta is namelijk ideale kliekjesverwerking. Van zo’n beetje alles wat er nog rondslingert in de koelkast kun je nog ... lees verder...

Zacht voedsel (10): hartige pap

Gatverdarrie! Er was één ding waar ik beslist niet aan zou gaan beginnen, tijdens mijn verplichte periode van zacht voedsel, en dat was pap. Hartige pap, havermoutpap, brintapap, rijstepap, voor mijn part noem je het heel hip ‘porridge’, maar dan nog. Blèh. Maar ja. Hoe gaan die dingen? Na een ... lees verder...

Zacht voedsel (9): rijst

We zitten nog altijd in de serie over zacht voedsel, vandaag is de beurt aan rijst. Rijst eet je vaak als bijgerecht en die droge korrels zijn gepureerd niet echt een aanrader. Maar met saus erbij is het goed te doen. Ik maakte bijvoorbeeld een simpele kip-kerrie met rijst. Recept: ui fruiten met ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 90
  • Pagina 91
  • Pagina 92
  • Pagina 93
  • Pagina 94
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN