Recente berichten

Marokkaanse maïzenakoekjes
Spritsen, speculaasjes en kletskoppen, wie kent ze niet? Maar wat weet u van gazellekoekjes, dadelhoorntjes of amandelbloemen? Voor deze Marokkaanse klassiekers kunt u terecht bij koekjeskoningin Elisabeth Scholtens, die online onder de naam Ellouisa (“dat lijkt het meest op mijn eigen naam en klonk ... lees verder...

Bruidstaart voor dummies
Tijd voor iets vrolijks, na weken zacht voedsel. Alhoewel, ook deze bruidstaart is prima zacht spul, en mijn recept is behalve lekker nog makkelijk ook. Dagblad Trouw had laatst een trouwspecial, en vroeg of ik niet ‘even’ een bruidstaartrecept kon doen. Tuurlijk jongens. Jaren geleden heb ik ... lees verder...

Zacht voedsel (15): Slot
Het is mooi geweest. We gaan een eind breien aan deze vrolijke doch instructieve serie over zacht voedsel. Mijn eigen ongeluk met gebroken kaak is intussen 9 weken geleden, en het gewone leven neemt weer langzaam maar zeker de overhand. Een appel bijten is nog even geen optie, net als onbeperkt ... lees verder...

Zacht voedsel (14): Ziekenbezoek
Wie ziek is, krijgt onherroepelijk ziekenbezoek. Een welkome afwisseling. Maar wat nemen die bezoekers mee? Bloemen? Een fruitmand? Het kan helemaal geen kwaad om wat strategische hints te geven. De verplichtzachtevoedseleter wordt het meest blij van, je raadt het al, zachte dingen. Met stip op ... lees verder...

Zacht voedsel (13): Snaaihonger
Bijkomend effect van verplicht zacht voedsel eten is dat je maar kleine porties tegelijk kunt verstouwen, en dat het ook nog eens lang duurt voor je dat beetje bij beetje naar binnen hebt gefoezeld. Het gevolg daarvan is dat je (lees: ik) de hele dag honger hebt. Maar alle gebruikelijke ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
 - Pagina 1
 - Interim pagina's zijn weggelaten …
 - Pagina 92
 - Pagina 93
 - Pagina 94
 - Pagina 95
 - Pagina 96
 - Interim pagina's zijn weggelaten …
 - Pagina 574
 - Ga naar Volgende pagina »
 


