Recente berichten

10x lekker Tel Aviv
Nergens wordt het leven uitbundiger gevierd dan in Tel Aviv, de vrolijkste en tolerantste stad van het Midden-Oosten, weet culicollega en radiomaker Jigal Krant, auteur van het boek TLV. Bovendien een stad waar alles draait om eten. Ik fietste met hem door de stad en dat resulteerde in een overzicht ... lees verder...

Bananenboek
Het is vandaag (18 april) bananendag, ik meld het maar even. En waarom ik dat weet, is omdat de makers van het Bananenboek mij dat influisterden. Weer zo’n vrolijk kookboekje van uitgeverij Loopvis, de club waar ik een zwak voor heb, met hun stamppottenboek en karamelboek en kruidnotenboek. Onder ... lees verder...

Gerookte makreel
Joke Boon is de meest kleurrijke culicollega die ik ken. Haar gerechten zijn altijd een lust voor het oog. Niet geheel toevallig, want Joke verloor op haar vierde haar reukvermogen nadat haar amandelen eruit waren gehaald en ze meteen daarna een fikse verkoudheid kreeg. Wie niet kan ruiken, kan ook ... lees verder...

Spaanse culisouvenirs
Ik was een weekje in Andalusië, waar ik heerlijk rondtoerde en wandelde tussen de witte bergdorpjes, maar ook de kust bezocht, van Malaga tot Cádiz. En zoals altijd nam eten een belangrijke plaats in. Aan de kust wordt volop overwinterd dus klandizie genoeg, maar in die binnenlandse bergdorpjes ... lees verder...

Eton Mess met banaan
Alles is al verzonnen, zeker op eetgebied. Het is voor een receptenschrijver een illusie om te denken dat je iets geniaals bedacht hebt, want ergens is er ooit iemand anders vast ook al lang een keer opgekomen. Nee, recepten creëren is meer een kwestie van alsmaar variëren op een variatie. Een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 121
- Pagina 122
- Pagina 123
- Pagina 124
- Pagina 125
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »