Recente berichten

Kerriepoeder
Specerijen maken het leven van een thuiskok een stuk gemakkelijker, maar dan moet je wel goed spul hebben. Neem nou kerriepoeder. Iedereen heeft het wel in huis, want een vleugje of snufje komt regelmatig van pas. Vaak staat het echter in een glazen potje al jaren te verstoffen in een kruidenrekje ... lees verder...

Indiase linzencurry
Waar zouden we zijn zonder mensen met idealen? Die met onvermoeibaar enthousiasme de wereld een stukje beter proberen te maken voor ons, luie-stervelingen-op-de-bank. Zojuist was de eerste Nationale Week zonder Vlees, wist u dat? Een initiatief van foodblogger Isabel Boerdam, alias De Hippe ... lees verder...

Sambal van Oma Dee
Ik heb een zwak voor kleine eetproducenten. Mensen die manmoedig een ambachtelijk bedrijfje beginnen met een huisgemaakte lekkernij, ik doe het ze niet na. Neem nou de sambal van Oma Dee. Ik kreeg toevallig viavia een potje in handen, en toen de vlammen weer wat gedoofd waren, ging ik nieuwsgierig ... lees verder...

Bibimbap
Bij mijn geboorte had ik keurig tien vingertjes en tien teentjes, alles leek in orde. Maar na enige tijd bleek er toch iets te ontbreken: het sportgen. Ik heb mijn hele leven nog nimmer kunnen of willen sporten. Als kind vond ik gymles het ergste van het ergste. Rennen achter een bal aan? Pff, echt ... lees verder...

Boerenkool speciaal
Eindelijk winter. Laten we vooral niet vergeten om boerenkool te eten. Als we het nu niet doen, wanneer dan wel? De oermethode is natuurlijk de stamppot, met rookworst en/of spekjes. Doodsimpel, zou je zeggen. Al kan er zelfs bij zo’n eenvoudige vaderlandse klassieker nog een hoop misgaan. Zullen we ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 127
- Pagina 128
- Pagina 129
- Pagina 130
- Pagina 131
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


