Recente berichten

Schorseneren uit de oven
U had intussen wellicht al begrepen dat ik fan ben van Drs. P. Menig pennevrucht heeft het bij ons thuis geschopt tot gevleugelde uitdrukking. Denk: ‘Ja, Omsk is een mooie stad, maar net iets te ver weg’ tot ‘Vrijheid blijheid, daar niet van, maar zoiets is niet meer normaal.’ Vooral in de auto is ... lees verder...

1 Week Zonder Pakjes Challenge
Honig laat een gezin een jaar lang verplicht eten uit pakjes en zakjes (challenge!), wij doen het lekker 365 dagen zónder. Maar vanaf nu ook met een heuse challenge. Daarvoor zoek ik 5 gezinnen in alle soorten en maten die mee willen doen. Niet een jaar lang, maar om te beginnen een week. Dus wie ... lees verder...

Fornuizenfabriek Falcon
Als culinair schrijver ga ik graag op werkbezoek. Langs bij boeren, vissers, tuinders, maar zeker ook fabrieken, want als je schrijft over eten, moet je ook weten hoe het allemaal precies gekweekt, gefokt, gevangen en in elkaar geknutseld wordt. Maar een ovenfabriek, nee, daar was ik nog nooit ... lees verder...

Pakjes & zakjes: de onzinfactor
We doen even een stukje educatie naar de mensen toe, want er heerst grote onduidelijkheid over pakjes en zakjes. Om te beginnen: wat valt er wel onder, wat niet. Wat is géén pakje of zakje: Ingrediënten. Ook al zijn die doorgaans ook verpakt. Denk aan: tomaten in blik, pasta in een zak, bonen ... lees verder...

Tarte tatin van witlof
Lof is het fijnste wat een auteur ten deel kan vallen. Bakken vol fanmail. Juichende boekrecensies. Rijen voor de deur bij signeersessies in winkels. De praktijk is iets weerbarstiger. Neem de fanmail. Het zijn vooral mensen met klachten die de moeite nemen om in de pen te klimmen. Iemand die ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 128
- Pagina 129
- Pagina 130
- Pagina 131
- Pagina 132
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


