Recente berichten

Italiaanse vis uit de oven
De herfst, dat weten veel mensen niet, is bij uitstek visseizoen. In het voorjaar zijn visjes vaak armetierig omdat het paaiseizoen is en seks en voortplanting, dat hoef ik u niet uit te leggen, kosten nu eenmaal een hoop energie. En dan hopen we maar dat de vissen er ook nog een beetje lol in ... lees verder...

Visnuggets
Wat is er leuker dan bij ondergaande zon een visje eten aan zee? Alle ingrediënten waren aanwezig op Kijkduin: dierbaar gezelschap, fraai nazomerzonnetje, uitzicht op de duinen en een mooi beschut plekje achter glas in een restaurant aan de boulevard. Alleen, de menukaart grossierde vooral in ... lees verder...

Roti jala uit Maleisië
‘Kanten pannenkoekjes’, zo ken ik ze, van die pannenkoekjes die je al streepjes gietend creëert in de pan en waar je vervolgens doorheen kunt kijken. Lekker met fruit en ijs als toetje. In Maleisië heten ze ‘roti jala’, netpannenkoekjes, en zijn ze hartig. Verrassend lekker bij curry, zo leerde ik ... lees verder...

Curry uit Maleisië
Mensen denken vaak dat ik als culinair schrijfster elke avond gratis in een restaurant mag eten, dat ik nooit boodschappen hoef te doen omdat de pakketten immers vanzelf komen aanwaaien (#culipost) en dat ik alsmaar op snoepreisjes mag. Dat is helaas niet helemaal het geval. Zo werd ik benaderd door ... lees verder...

Kokosmakronen
Die anti-glutenmanie, luidkeels gepropageerd door allerhande zelfbenoemde health goeroes, wordt zo langzamerhand vermoeiend. Nee, je wordt niet slap, futloos, moe, lusteloos, dik of kaal van gluten en nee, glutenvrij gebak is niet per definitie gezonder. Echt niet. Glutenintolerantie is natuurlijk ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 138
- Pagina 139
- Pagina 140
- Pagina 141
- Pagina 142
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


