Recente berichten

Wereldvoedseldag: debat in Ede
Bij een debat met als titel ‘Lang leve de voedingsindustrie’ mag uw favoriete antipakjesactiviste natuurlijk niet ontbreken. In Ede vieren ze op zaterdag 14 oktober Wereldvoedseldag (World Food Day, ook goed) in de Mauritskazerne in de vorm van een vrolijke en bomvolle dag met een streekmarkt, ... lees verder...

Frank’s Smokehouse
Er moet meer gerookt worden. Nee geen sigaretten, die zijn hopeloos passé (zie: stoptober). En al helemaal niet die elektrische nepdingen, die zijn volstrekt ridicuul. Nee, ik heb het over het roken van etenswaren, in een rookoventje. In feite niet meer dan een doos van roestvrij staal met een ... lees verder...

Bietensalade met linzen
Ik krijg regelmatig de vraag van lezers waarom ik bij mijn ingrediëntenlijstjes in Trouw geen ‘biologisch’ toevoeg, maar dat gaat me te ver. Ten eerste omdat het de eindredactie en vormgever tot wanhoop zou drijven, van die lijstjes met in elke regel het woord ‘biologisch’ erin. Maar vooral: ik vind ... lees verder...

Paprika’s met meiknolletjes
‘Biologisch - eigenlijk heel logisch’. Bestaat die reclameslogan nog? vroeg ik me ineens af. Feit is dat biologisch inderdaad steeds vanzelfsprekender is geworden. Waar je vroeger aangewezen was op geitenwollensokkenwinkels met obscure groentetassen vol altijd en eeuwig dezelfde knollen, puilen de ... lees verder...

30 september lezing in Ede
Als kookboekenschrijver ben ik regelmatig her en der te vinden. Zo tref je me op zaterdagmiddag 30 september in Ede voor een vrolijke lezing. In het kader van het Foodvalley Film Festival ga ik niet praten over films, maar wel over food. Om precies te zijn over hoe ik mijn recepten bedenk, zonder ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 139
- Pagina 140
- Pagina 141
- Pagina 142
- Pagina 143
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


