Recente berichten

Tom kha kai
Wij Nederlanders zijn dol op het exotische. Hoe ver weg je ook reist, overal stuit je wel op landgenoten. En dat heeft bij-effecten. Waren wij ooit een land van avond aan avond aardappels-groente-vlees, dankzij onze reislustige volksaard eten wij tegenwoordig graag de ene avond Italiaans, de ... lees verder...

Kritische journalist gezocht?
De journalistiek is geen vetpot, zoals u wellicht weet. Natuurlijk word ik slapend schathemeltjerijk van mijn kookboeken, maar extra inkomsten zijn altijd welkom. Alleen heb ik mezelf met mijn antipakjeskruistocht niet populair gemaakt, afgezien van een enkel hilarisch misverstand. Laatst was er ... lees verder...

Opperdoezer Ronde op z’n Italiaans
Een beetje oma zou van heur leven nimmer voorgeschilde aardappelen kopen, maar dat zal wel weer marketing wezen. Ik snap de behoefte aan gemak maar ga nou eens een keertje voor écht lekkere piepers. De Opperdoezer Ronde is namelijk weer gesignaleerd! Uit een pakje: Cela Vita Oma's Vastkokende ... lees verder...

Gourmand Cookbook Awards: nep of echt?
Afgelopen weekend werden in China de Gourmand World Cookbook Awards uitgereikt. U kent ze toch wel, de Oscars van de kookboeken? Dolgelukkig was ik tien jaar geleden, toen ik na verschijning van mijn debuutkookboek Koken met Karin ineens mail uit Madrid kreeg van ene meneer Edouard Cointreau. ... lees verder...

The Hundred-Foot Journey
Je kent dat wel, een avondje thuis op de bank en niks op tv. Na een week met (echt waar) 1 opera, 2 toneelstukken en 1 bioscoopfilm wilde ik vooral even niet de deur uit. Maar gelukkig is er Netflix. En die goochemerds suggereerden allemaal eetfilms. Naast de serieuze serie Chef’s Table, met ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 141
- Pagina 142
- Pagina 143
- Pagina 144
- Pagina 145
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »