Recente berichten

Boter op je hoofd
Je raadt nooit wat mij nu is overkomen. Echt nooit. Daarom kan ik het beter maar meteen vertellen: ik ben gevraagd om het gezicht te worden van een margarinemerk. Woehahaha! Een mevrouw van een marketingbureau wilde me inhuren als ‘foodcoach’ voor een campagne die 100.000 mensen moet gaan ... lees verder...

Ovenvis met champignons
Beter goed gejat dan slecht bedacht, moeten ze bij Queens Vis gedacht hebben. Is ‘viscuisine’ intussen een nationaal begrip? Dan doen wij ook zoiets en noemen het ‘ovenvis’. De visopleukfabrikant biedt volgens de website ‘voor iedere visliefhebber wat wils. Zoveel smaken, zoveel keus.” Dat valt ... lees verder...

Vanille: suiker en extract
Van kleine dingen kun je heel erg gelukkig worden. Dat is belangrijk om te onthouden in het licht van de huidige wereldproblematiek en al het verkiezingsgeneuzel. Neem nou vanille, dat draagt echt bij aan het persoonlijke levensgeluk. Moet je wel echte vanille hebben, goeie. Niet die uitgedroogde, ... lees verder...

Zelfgemaakte Twixen
Autoritten zijn ideaal om naar de radio te luisteren. Alleen liever geen tenenkrommend plaatjesgejengel met dj’s en sidekicks die het vooral heel erg met zichzelf getroffen hebben, maar gewoon, degelijk Radio 1. En je steekt er nog wat van op ook. Zo viel ik laatst middenin een item over snoeprepen. ... lees verder...

Laatste keer Radio NH
Het einde van een tijdperk. Vandaag is de allerlaatste radio-uitzending van presentator Arjan Burggraaf op Radio NH, die daarna met zijn camper de wijde wereld intrekt. Hij wel! Maar daarmee komt helaas ook een einde aan mijn tweewekelijkse vrijdagse culinaire radiorubriek. Ruim zeven jaar lang, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 147
- Pagina 148
- Pagina 149
- Pagina 150
- Pagina 151
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »