Recente berichten

Roze lange vingers (uit Reims)
Vaste prik op de terugweg vanuit Frankrijk: boodschappen doen in de hypermarché. Ik maak niet eens meer een lijstje want ik weet blindelings wat ik wil hebben. (O ja, hier staat een groter lijstje van Franse culi-souvenirs). Kleine zure cornichonnetjes, mooie blikjes vis en bonen, megapotten ... lees verder...

Bamischijven
Vorige week vond ik in de koelkast ineens een noedelsalade terug van de fotoshoot voor mijn nieuwe kookboek, waar ik gisteren over schreef. Om onduidelijke redenen was die kennelijk niet op tafel beland met de eetgrage buren. Daar heb ik toen maar bamischijven van gemaakt. Niet dat ik die ... lees verder...

Voortgang nieuw kookboek
De afgelopen weken waren een slagveld in mijn keuken. Er moesten namelijk zo’n 200 gerechten op de foto voor mijn nieuwe kookboek Slim zónder pakjes & zakjes. Omdat het intussen mijn twaalfde is, word ik er steeds handiger in, maar het blijft een logistieke operatie waarbij Waterloo verbleekt. ... lees verder...

Beej Benders
Ik moest er hoognodig even tussenuit, maar tijd voor vakantie was er ook weer niet. Wat doe je dan? Dan ga je lunchen in Venlo. Twee uur treinlezen heen, twee uur treinlezen terug. Bekertje thee erbij, heerlijk! En waarom Venlo? Ik was getipt over een recent geopende versmarkt. Een etablissement ... lees verder...

Crispy kip
Weet u nog dat ik laatst de Trouwlezer zo roemde om z’n (m/v) aardigheid? Gezien alle lieve, attente en opbeurende reacties die ik steevast van u ontvang? Prompt werd ik per mail beticht van ‘onbekommerd vleesgebruik’. Daar sta je dan, met je goeie gedrag. Ik doe in deze rubriek mijn best om u ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 148
- Pagina 149
- Pagina 150
- Pagina 151
- Pagina 152
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


