Recente berichten

Wijn vervangen in recepten
Je wilt niet weten hoeveel mailtjes met vragen ik krijg. En hoewel ik keurig mijn best doe om iedereen van antwoord te voorzien, word ik er wel eens moe van om steeds dezelfde antwoorden te typen. Dan is het eigenlijk veel handiger om er maar een blogje aan te wijden. Met stip op één, al jaren, ... lees verder...

Bramenjam met rozemarijn
Een mens leert altijd weer bij, het leven is één grote éducation permanente. Neem nou bramen. Door schade en schande weet ik intussen dat je die altijd moet plukken met lange broek en dito mouwen, want bramenstruiken hebben de onhebbelijke gewoonte om innig verstrengeld te staan wezen met ... lees verder...

Boulets liégois
In mijn herinnering was Luik een vieze grijsgrauwe stad waar de snelweg dwars doorheen kliefde op weg naar het hoopvolle zuiden. Maar nu schijnt de zon, is er geen snelweg te bekennen en is de Maaskade bevolkt met een fleurige zondagmarkt, La Batte. Een drukte van jewelste. Pal aan de markt en de ... lees verder...

Top 6 brasserieën in Parijs
Parijs zit vol brasserieën, zoals ik al schreef, en die zijn altijd een fijn ijkpunt, al was het maar omdat ze op de gekste tijden open zijn, wat handig is als je ineens om half 4 een gat te vullen hebt, maar de ene brasserie is natuurlijk de andere niet. Mijn persoonlijke favorieten: 1. Terminus ... lees verder...

Steak béarnaise
Waar kan mijn zomerse Ronde van Frankrijk anders eindigen dan in Parijs? Vaste slotetappe van de Tour de France, als de renners puur voor eer en glorie nog wat rondjes massasprinten over de Champs-Elysées. Is er iets Parijziger dan zo’n typisch Parijse brasserie? Zo’n chic maar toch hoogst ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 161
- Pagina 162
- Pagina 163
- Pagina 164
- Pagina 165
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »