Recente berichten

Paris-Brest
De Tour de France mag dan achter de rug zijn, ik wou het even hebben over die ándere fameuze Franse wielerklassieker, de Paris-Brest. Tevens de naam van een taart. Want denk ik aan Frankrijk, dan denk ik aan taartjes. Als een mens ergens blij van wordt, dan is het wel van Franse patisserie. Niks mis ... lees verder...

Gezonde suiker bestaat niet
Voordat de zomerhitte iedereen definitief in de bol is geslagen, grijp ik nog even mijn kans om een stichtelijk woord tot jullie te richten. Ik stuitte namelijk op een blog waar iemand mijn Viennetta-recept had gebruikt, maar ze had er, en nu komt ‘ie, ‘haar eigen, gezonde draai aan gegeven’ door de ... lees verder...

Tour de France 1 : Sardientjespuree
Deze zomer combineer ik het nuttige met het aangename en u, waarde lezer, heeft er ook nog wat aan: ik toer door la douce France en u krijgt per etappe een lekker recept. Iedereen blij. En we noemen het de Ronde van Frankrijk. Nee niet per fiets, hou op, schei uit zeg, liever in mijn Kever cabrio, ... lees verder...

13 culisouvenirs uit Frankrijk
Nederlanders hebben de wonderlijke reputatie dat ze op vakantie de spreekwoordelijke aardappels zelf meezeulen in kofferbak of caravan. Slimmer is om juist lekkere dingen uit het buitenland mee terug te nemen. Neem Frankrijk, nog altijd met stip ons favoriete vakantieland. Een bezoekje aan de ... lees verder...

Pakjestest 3: Indonesische nasi koening
In een wereldgerechtenpakjestest mag Indonesië natuurlijk niet ontbreken. In deel 3 van de pakjestest ging ik met een pakje nasi koening van Conimex naar restaurant Raffles in Den Haag. Kok Vichai Boonyuen komt uit Thailand, maar is al 23 jaar gespecialiseerd in de authentieke West-Javaanse ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 163
- Pagina 164
- Pagina 165
- Pagina 166
- Pagina 167
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »