Recente berichten

Boek: Eet als een expert
Het is fijn dat er tussen alle gemuts over killerbodies, broodbuiken en 'natuurlijke' suikers af en toe een nuchter boek verschijnt dat je weer met beide benen op de grond zet. Wat is gezond en wat is onzin? In het net verschenen Eet als een expert word je hapklaar, to-the-point en met een vleugje ... lees verder...

Perenijsjes
Een saunavriendin vond het tijd worden dat ik eens een opgieting ging meemaken. Op het afgesproken tijdstip stond er voor de deur van de polderpanoramasauna al een flinke horde licht kleumende bloteriken te wachten op de saunameesteres. Toen die arriveerde en vroeg wie er voor het eerst was, stak ik ... lees verder...

Verse pasta
Ja hoor, gedonder in de glazen. Ik had het kunnen weten. De eindredacteur van Trouw had nota bene nog speciaal gebeld of ik bij het lasagnerecept van vorige week wel zeker wist dat ik lasagnebladen UIT EEN PAKJE wilde gebruiken. Prompt verschenen daarna de eerste mailtjes. Terwijl ik dacht het u ... lees verder...

Koken met Karin-dag op basisschool
Dit is toch zoiets leuks! Krijg ik ineens mail van juf Lonneke: “Dag Karin, Ik ben leerkracht van groep 3 op de Arentschool in Rotterdam. Onze taalmethode had als thema: mijn lievelingsboek. Van alle kookboeken die ik heb zijn die van jou favoriet en dat hebben de kinderen van mijn klas geweten. ... lees verder...

Italiaanse lasagne (voor dummies)
Wat doe je als pakjesgigant met een Italiaanse klassieker waar niks meer aan te verbeteren valt? Dan verander je de verpakking. Zo heeft de ‘Italiaanse lasagne’ van Knorr uit de serie ‘Wereldspecials’ tegenwoordig een doorkijkvenster waardoor je een assortiment van vier zakjes beregezellig boven ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 164
- Pagina 165
- Pagina 166
- Pagina 167
- Pagina 168
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »