Recente berichten

Het grote poetsboek
Mijn vaatwasser had ineens zeer onwelriekende neigingen. Wat doe je dan? Dan bel je met poetsgoeroe annex ex-Trouwcollega Diet Groothuis en die mailde per ommegaande een A4-tje met wel negen tips. Kijk, daar heb je wat aan. Ook bij elke wijn/frambozen/vetvlek spoed ik mij sinds jaar en dag naar haar ... lees verder...

Aspergekroketten
Op aspergereportage in Venlo kwam ik na het bezoeken van telers en kwekers onvermijdelijk ook terecht in hét plaatselijke aspergerestaurant, Valuas. Liever geen klassieke aardappel-beenham-botersaustoestanden, had ik vooraf verzucht, dat ken ik nou wel. Ik wilde wel eens wat nieuws proberen, met als ... lees verder...

Sambal goreng asperges
Volgens mij eten wij zo weinig asperges omdat we niet goed weten wat we ermee moeten. Ja, koken, en dan opeten met ham en botersaus en een aardappeltje. Maar wat dan? Dat treft, het Nederlands Aspergecentrum heeft net onderzoek gedaan onder 1200 liefhebbers van het witte goud. De uitslagen zijn nog ... lees verder...

Lunchen bij l’Arpège
Meneer Koken met Karin en ik hadden wat te vieren, en waar doet een mens dat beter dan al etend in Parijs? Een mooie aanleiding om eindelijk eens bij Alain Passard te gaan eten. Je weet wel, de driesterrenchef van restaurant l‘Arpège die van de ene op de andere dag besloot om met groente te gaan ... lees verder...

Aspergesoep van schillenwater
Asperges koken? Altijd eerst even de schillen en taaie uiteindes gebruiken om pak ‘m beet 15-20 minuten een bouillonnetje van te trekken, en daarna pas de asperges zelf erin koken. In mijn beleving worden ze dan nóg lekkerder. Maar dat kan ik me ook gerust inbeelden. Wat daarentegen beslist geen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 166
- Pagina 167
- Pagina 168
- Pagina 169
- Pagina 170
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »