Recente berichten

Klassieke asperges met hollandaise
De lekkerste, deftigste groente die er is, bovendien zo’n beetje het enige overgebleven échte seizoensproduct van ons land, verdient een speciale serie. De komende vijf weken ga ik me daarom helemaal wijden aan de asperge. Nattevingeronderzoek wijst uit dat men de eerste exemplaren van het seizoen ... lees verder...

Op reportage naar de asperges
Een grote vrachtwagen vol sprietig bruin grut komt piepend het terrein opgereden van Beeren Plantproducts in het Noord-Limburgse Neer. Tuinafval? Welnee, dit zijn aspergeplanten. Eigenaar John Beeren grinnikt als hij uw verslaggever ongelovig ziet kijken. Toch zijn deze zanderige friemelstengeltjes ... lees verder...

Röstirondjes met spek en ui
Een van de voordelen van werken bij de opera, uiteraard naast al die prachtige muziek, was de kennismaking met tal van kleurrijke zangers van over de hele wereld. Puur tijdelijke vriendschappen voor de duur van hun verblijf in Amsterdam, maar wel bijzonder. Ik hield hun hand vast bij audities, ... lees verder...

Sjef! mayo voor het goeie doel
‘Voorzie ieder gerecht van een stukje finesse met een culinaire inslag.’ Wat ben ik toch dol op culinaire persberichten. Echt, ik heb het vrolijkste beroep van de hele wereld. Om de haverklap ligt er weer wat eetbare #culipost in mijn brievenbus of staat er iemand in de hal om het persoonlijk af te ... lees verder...

Kookboek: Mag ik nog een hapje?
Ik weet niet wat ik irritanter vind: kinderen die niks lusten of moeders die kirren dat hún kind álles eet, van olijven en oesters en chilipepers tot gestoomdekwallensoep en gefrituurde geitenballen aan toe. Jaja. Kinderen en eten, het is een heikel onderwerp. En ik als stuurman aan wal heb ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 167
- Pagina 168
- Pagina 169
- Pagina 170
- Pagina 171
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »