Recente berichten

Bloem van briochebrood
Jaren geleden, aan het begin van mijn zoals u ziet inmiddels glorieuze culinaire carrière, pakte ik alles aan wat op mijn pad kwam. Zoals het schrijven van ronkende promoteksten voor het paasmagazine van een supermarktketen. Ik kreeg een lijst aangeleverd met fotootjes van het speciale kant-en-klare ... lees verder...

Sugarsnaps anders-dan-anders
We moeten meer groente eten, heus, echt, het moet, voor onze eigen bestwil. Maar groente altijd maar weer in een pan kokend water kieperen, dat is hét recept voor suffe dufheid. Zo kom je nooit aan die aanbevolen 200, pardon, volgens de nieuwste inzichten 250 gram per dag. Maar met een klein beetje ... lees verder...

Zelfgemaakte Viennetta
Elk volk krijgt de toetjes die het verdient. Wij zijn niet van de crème brûlée, de champagnebavarois, de croquembouche of de passievruchtsouffleetjes. Welnee. Menig gezin besluit de maaltijd door een literpak yoghurt en een literpak vla op tafel te plempen. Nou vooruit, een extra mandarijntje bij ... lees verder...

Mouna’s Keuken
Is het een kookprogramma? Een comedy? Drama? Of een beetje van alles wat? Het nieuwe tv-programma Mouna's Keuken is een voor zover ik weet uniek format. Mouna staat aan haar kookeiland en vertelt dat ze vandaag Marokkaanse kiptajine maakt, tot zover business as usual. Maar ineens komen een voor een ... lees verder...

Kip-kerrie met bloemkool
Is er verdorie dan niets meer heilig? Wie is er níet groot geworden met de ijzersterke slogan ‘Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi’? Er is zeker een hip nieuw reclamebureau voorbij gekomen of de jongens van de marketing vonden dat het he-le-maal anders moest, want de vertrouwde kreet van ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 169
- Pagina 170
- Pagina 171
- Pagina 172
- Pagina 173
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »