De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Basistechnieken les 5: Gebakken aardappels

Dit keer in de ZomerKookschool een van mijn favoriete onderwerpen. Opgegroeid in een aardappel-groente-vleesgezin was ik helemaal klaar met gekookte aardappels toen ik op kamers ging. Van de weeromstuit werd ik expert in het bakken ervan. Inmiddels kan ik een gekookt rasaardappeltje op z’n tijd wel ... lees verder...

Basistechnieken les 4: Bechamel

Gek genoeg zijn het juist vaak de simpele dingen die mensen de meeste hoofdbrekens kosten. Neem nou een bechamelletje. U weet wel, witte saus op basis van boter, bloem en melk. Geen lasagne kan zonder. Tevens het startpunt voor allerhande andere sauzen, van kerriesaus tot kaassaus en niet te ... lees verder...

Basistechnieken les 3: Biefstuk bakken

Een stukje bijscholing kan nooit kwaad, zeker als Rogér Rassin, de chefkok van het Amstel Hotel, aanbiedt om je biefstuk te leren bakken. Zijn tips en trucs wil ik graag delen in deze 3e les van de ZomerKookschool in Trouw.Goed vlees Voor de gelegenheid had Rassin zelfs een malse Ierse koe laten ... lees verder...

Basistechnieken les 2: Jus

‘Een goede jus met smaak’, ‘geen dunne maar dikke jus’, ‘oerhollandse vleesjus, zo moeilijk’, maar ook ‘jus zonder vlees te braden (vega)’. Mijn Facebook-oproep voor mijn ZomerKookschoolserie in Trouw leverde een hoop reacties op, waarvan met stip op 1: jus. Het blijkt een nijpend probleem waarvoor ... lees verder...

Basistechnieken les 1: Eieren pocheren

Deze zomer verscheen in Trouw mijn serie 'ZomerKookschool', speciaal in het leven geroepen om lastige gevallen voor eens en altijd te tackelen. Immers, de zomer is bij uitstek het moment voor uitrusten, bijtanken, contemplatie en dolce farniente (zoals ik zelf ook deed), maar er is ook eindelijk ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 185
  • Pagina 186
  • Pagina 187
  • Pagina 188
  • Pagina 189
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN