Recente berichten

Texel Culinair
Vorig jaar was ik er voor het eerst, en ik was meteen verkocht. Texel Culinair is een lekker festival waarbij een twintigtal eilandrestaurants, van gastronomisch verantwoord tot het (excusez-le-mot) betere-gooi-en-smijt-toeristengebeuren zijn beste beentje voorzet met een aantal kleine gerechtjes, ... lees verder...

Perfecte gerookte kip van de barbecue
Al maanden lag er een bakje rookmot in huis van Point-Virgule, een Belgische firma gespecialiseerd in barbecue-attributen. Ooit gekregen, maar omdat ik thuis zelden barbecue, want vier hoog achter met balkonnetje, had ik hem maar in de vakantiekoffer gestopt. Meteen op de eerste de beste mooie dag ... lees verder...

Sweet Eve aardbeien
Ik had er nog nooit van gehoord, tot ik in een en dezelfde week bij de kapper las over Sweet Eve aardbeien, in de receptenrubriek van de Hello, én ik een hele stapel met doosjes tegenkwam in de Albert Heijn. Waar op staat dat deze aardbeien zonder mijn medeweten ook al zijn uitgeroepen tot het ... lees verder...

Ach ja, zomervakantie…
Een lang, offline zomerreces, ik kan het van harte aanbevelen. Wekenlang verschanste ik mij in een geleend Frans buitenhuisje in een regio waar niets, maar dan ook helemaal niets te beleven viel. Bovendien was er geen internet, geen wifi, geen televisie, geen 3G en geen 4G. Alleen een dépot-pain ... lees verder...

Margarine, nu met boter!
Nieuw: Blue Band met roomboter. Na eerder zichzelf al onsterfelijk belachelijk te hebben gemaakt met Blue Band 'met roombotersmaak', zit er nu the real thing doorheen gemikt. Uit een pakje: Blue Band met roomboter Plantaardige oliën 52% (raapzaad, palm), boter 22% (melkvet, karnemelk), water, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 186
- Pagina 187
- Pagina 188
- Pagina 189
- Pagina 190
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »