Recente berichten

Honig Soep Creatie: nu nóg overbodiger
Je moet het ze nageven, ze hebben wel lef, daar bij Honig. Ze stuurden doodleuk een potje ‘Soep Creatie’ naar de grootse antipakjesactiviste van Nederland. Ze zijn dan ook apetrots. "Nu al onze soepen en mixen met ongeveer 10% minder zout!" We hebben allemaal van de week meegekregen dat onderzoek ... lees verder...

Vleesvervanger Tomeato Cordon Rouge
Toeval bestaat niet. Net nu iedereen dankzij de WHO griezelt van worst en rood vlees* en eventuele darmkankercomplicaties én uit onderzoek van De Consumentenbond blijkt dat er zo vaak gesjoemeld wordt met vleesschnitzels, valt er een pakketje vegetarische schnitzels in mijn brievenbus. Tomeato ... lees verder...

Marokkaanse dorade
Acuut verliefd op een viswinkel? Ja hoor, dat overkwam mij in Al Hoceima, een eerlijk gezegd vrij onooglijk etablissement in Amsterdam-Noord. Geduldig keuvelend wachten klanten op hun beurt voor een krappe toonbank volgestapeld met sardientjes, ansjovis, garnalen, pijlstaartinktvis, makrelen, tong, ... lees verder...

Kookboekenweek vs Kookboeken7Daagse
Waar een klein land klein in kan zijn. Vandaag begint de Kookboekenweek, voor de eerste keer georganiseerd door het CPNB. Op 7 november begint daarentegen de Kookboeken7daagse, georganiseerd door particulier initatiefneemster Fusina Verloop die al negen jaar geleden begon met allerlei ... lees verder...

Gegrilde tonijn met sauce vierge
Grappig genoeg blieven mensen die niet zo van vis houden wel vaak tonijn. Die is van zichzelf niet zo vissig, maar eerder vlezig, zowel wat betreft kleur (donkerrood), structuur (stevig maar toch botermals) en bereiding (als biefstuk). Enige probleem: de tonijn is een zwaarbedreigde ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 186
- Pagina 187
- Pagina 188
- Pagina 189
- Pagina 190
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


