Recente berichten

Salade met zwarte rijst
Zoals je tig soorten aardappels hebt, heb je ook tig soorten rijst. Zelfs pikzwarte. Nee, niet met inkt van de inktvis, maar zwart van nature. Zeer fotogeniek, maar ook gewoon heel erg lekker. Een beetje notig, met precies een fijne beet. En ongepolijst, dus feitelijk net zo gezond als ... lees verder...

Sesamzoutjes
Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben gevoelsmatig nog helemaal niet toe aan de realiteit van het alledaagse leven. Het après-vakantieleven, bedoel ik. Na weken-en-wekenlang ongestoord boeken lezen, het firmament bemijmeren vanuit een hangmat en in zijn algemeenheid gewoon dag in dag uit een ... lees verder...

Zelfpluktuin Texel
Dit weekend prik ik volop vorkjes op het festival Texel Culinair, maar een bezoek aan de Zelfpluktuin staat ook hoog op mijn To Do-lijstje. Vorig jaar was ik er al een keer, en het is er zo leuk, en niet te vergeten lekker, ik wil graag een keer terug. De boerenfamilie Boersen begon ruim twintig ... lees verder...

Barbecuesaus
Mijn zomerkookschool in Tijd is alweer ingeruild voor de gewone antipakjeskookrubriek, de kinderen gaan alweer naar school, de blaadjes verkleuren alweer aan de bomen, maar ik zit nog volop in de barbecuemodus. Tijdens de afgelopen vakantie in Frankrijk, waar het week in, week uit mooi weer bleef, ... lees verder...

Basistechnieken les 7: Tomatensaus
Wij consumenten, wij willen bedot worden, ik denk dat dat het is. Anders kan ik er met mijn verstand niet bij dat wij behoefte hebben aan houdbare appelsaplookalike pakjes van Knorr die ‘Basis voor pastasaus’ heten. Feitelijk hebben we het hier over ingekookte tomaten. Kunnen we dat zelf niet? ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 189
- Pagina 190
- Pagina 191
- Pagina 192
- Pagina 193
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


