Recente berichten

Boerenkool in de soep
Boerenkool is zo hip, dat zelfs Amerikanen er massaal aan zijn gaan geloven, en dan noemen ze het ‘kale’ en ‘superfood’. Niet in de vorm van stamppot overigens, maar als vegan chips of in healthy sapjes. Toen boerenkoolleverancier Vezet mailde of ze me wat nieuwe boerenkoolproducten mochten ... lees verder...

Kaasfondue simpel & snel
Onlangs ploegde ik mij met een tiental culi-collega’s door dertien jongbelegen kazen, bij wijze van zelf georganiseerde kaastest. Aanleiding was de ‘Nationale Kaastest 2014’, eind vorig jaar georganiseerd door Natuur & Milieu waarbij Milner als lekkerste kaas uit de bus kwam, wat de producent ... lees verder...

Pizza met gestoofde rode ui en rucola
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 30 minuten Wachten: 1 uur In de oven: 15 minuten Kant-en-klare pizza uit de supermarkt? Mwah. Zelf maken is zo gepiept en is veel en veel lekkerder. Met zelfgemaakte tomatensaus, ook al zo makkelijk. Bovendien, altijd handig, kinderen zijn er dol op, ... lees verder...

3x lekker foodfestival
Agenda’s bij de hand? De komende maanden zijn er drie heel verschillende foodfestivals om je culinaire hart aan op te halen: in maart het Chocoa Festival, in april het gloednieuwe Culy Food Festival en in mei is het weer tijd voor de Rollende Keukens. CHOCOA Festival Wanneer? Vrijdag 6 t/m zondag ... lees verder...

Kip Siam
‘De koning van Siam die had het zo koud’. Meer kon ik me niet herinneren van het kinderliedje, maar dankzij Google was ik in luttele seconden weer helemaal bij. Wat een malle tekst! Hij gaat voor zijn vrouw boodschappen doen en koopt zout en azijn, want ‘dat smaakt bij de pudding zo pittig en fijn’, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 195
- Pagina 196
- Pagina 197
- Pagina 198
- Pagina 199
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »