Recente berichten

Baked Alaska
Vaste prik vroeger bij ijs: mijn vader die met brede grijns ‘Warm aanbevolen!’ sprak. Tot gekmakens van mijn broer en mij. En dat terwijl dat echte beroemde warme ijs nooit op tafel kwam, de Baked Alaska. Fransen noemen hem ‘Omelette sibérienne’ of ‘Omelette norvégienne’, want kennelijk zijn Alaska, ... lees verder...

Doe mee met #nopakjes!
Wat is toch dat #nopakjes dat ineens overal opduikt in social media? Een korte uitleg. Lekker koken, het is populairder dan ooit. Sterker nog, mensen die zelf koken zijn gezonder, blijkt ook weer uit een recente studie. Waarom? Omdat gerechten die we zelf maken minder vet, suiker en zout bevatten ... lees verder...

Wortelen met honing en tijm
Ik hou van wortelen en van de oven. Geïnspireerd door het gisteren besproken boek Nieuwe Klassiekers maakte ik daarom Donna Hay’s “Met honing en citroentijm gegrilde worteltjes”. Waarbij ze volgens mij roosteren bedoelt, niet grillen. De citroentijm op mijn balkon is helaas ter ziele, maar met ... lees verder...

Antipakjesavond 2014 #nopakjes
Met Sint weer in het land is het hoog tijd om iedereen eraan te herinneren dat Antipakjesavond weer nadert. Weet je nog, 4 december? Voor de zekerheid zal ik toch maar even uitleggen wat het ook alweer is. Om te beginnen is er uiteraard niets mis met Sinterklaas en zijn pakjesavond op 5 december, ... lees verder...

Donna Hay Nieuwe klassiekers
Ze woont helemaal aan de andere kant van de wereld en lijkt daarom hier wat minder in de schijnwerpers te staan dan ‘onze’ Jamies, Nigella’s en Yotams, maar de Australische Donna Hay is toch echt een Culinaire Grootheid. Al haar boeken zijn even prachtig uitgevoerd, met jaloersmakend stijlvolle ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 206
- Pagina 207
- Pagina 208
- Pagina 209
- Pagina 210
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »