Recente berichten

Italiaanse trifle
Denkend aan typisch Engelse toetjes kom je al snel uit bij de trifle. Letterlijk 'een niemendalletje', gemaakt van wat restjes die een mens altijd nog wel ergens heeft rondslingeren: oudbakken cake, een scheut sherry, wat fruit en die onvermijdelijke Engelse custard. Ik stel me zo voor dat op een ... lees verder...

Lekker Cullie met Unilever?!
Persoonlijke post van Unilever: Beste Karin, Uit de hoeveelheid recepten op je website en in je boeken, maar ook uit je rubriek in Trouw blijkt je enorme passie voor koken. Indrukwekkend! Kijk, mijn nijvere pogingen zijn dus bij de pakjesgigant niet onopgemerkt gebleven, ik ben geroerd. Graag ... lees verder...

Boekalicious
Zo’n tentje gun je iedereen om de hoek. Met kasten vol kookboeken, maar ook allerlei leuke, gekke en lekkere culinaire cadeautjes. Met een fijne grote tafel om aan te zitten. Met allerlei soorten taart en cake, gebakken volgens recepten uit de kookboeken uit de winkel. Met lekkere broodjes op brood ... lees verder...

Zadina’s Kitchen
Naast alle boxen, kratten, tassen en dozen was er kennelijk ruimte voor nóg een thuisbezorgzelfkookmaaltijdpakketservice. 'Maar deze is Ottolenghi-achtig en Voedselzandloper en met véél groente', zei de mevrouw die belde of ik het gratis wilde uitproberen. Tuurlijk. Veel mensen vinden dit een ... lees verder...

Culinaire Colleges 2015
Heb je al een agenda voor 2015? Omcirkel maar vast 1 februari met rode pen, dan geef ik een namelijk een culinair bakcollege in de intussen alweer driejarige zondagmiddagse Okura-lezingenserie georganiseerd door collega Onno Kleyn en zijn Academie Culinair Schrijven. Ter verhoging van de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 207
- Pagina 208
- Pagina 209
- Pagina 210
- Pagina 211
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »