Recente berichten

Lasagne met pompoen en appel
Tip: kook nooit Italiaans voor een Italiaan. Mijn beste vriend is een Romein, en ik weet nog als de dag van gisteren, al is het intussen jaren geleden, dat ik een keer lasagne voor hem maakte. Met zelfgemaakte bolognesesaus en bechamel, en voor de originele touch, ach, je probeert eens wat, ... lees verder...

Stoofpeertjes
Zijn we uit de ergste dip? Na jarenlange daling van de huizenprijzen en nagenoeg complete stilstand van de huizenmarkt schijnt het aantal woningverkopen weer lichtjes te stijgen. Niet dat ik verhuisplannen heb, ik zit heerlijk gebeiteld waar ik zit, maar toch is dat hoopgevend nieuws voor al die ... lees verder...

Lekkere sieraden van Jeanet Kuiper
Snoepkettingen, ken je die? Van die pastelkleurige, mierzoete dopjes aan een elastiekje geregen, om langzaam maar zeker op te sabbelen? Met af en toe een krak bij groot ongeduld? Als kind was ik er gek op, ook al sloeg de misselijkheid onverbiddelijk toe wanneer je uiteindelijk met zo'n kaal, ... lees verder...

Kip Ovenkrokant
Manmoedig probeer ik de postbodes aan het werk te houden door nog altijd papieren verjaardagskaarten in het rond te sturen. Sms-jes, mailtjes, tweets en facebookfelicitaties zijn voor luie donders en geven nooit hetzelfde feestgevoel als een met zorg uitgezochte kaart, handbeschreven met een ... lees verder...

Chicken Tonight
'Kip vanavond'. Eigenlijk een briljante naam voor een product. Recht voor z'n raap. Aanstekelijk ook. Wat eten we vanavond? Kip. Hè ja, kip, lekker. Zo'n geurige geroosterde dame uit de oven, met sappig mals vlees verstopt onder een knapperig velletje. Geparfumeerd met een vleugje citroen of wolkje ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 240
- Pagina 241
- Pagina 242
- Pagina 243
- Pagina 244
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »