Recente berichten

Campingrecept: Pasta caprese
Hij is begonnen, de Grote Koken met Karin Kampeerzomer. Vandaag aflevering 1. Het was zo’n leuk idee van de redactie van Trouw. Of ik deze zomer in de bijlage Zomertijd niet wilde koken op de camping. Een serie van eenvoudige doch heerlijke maaltijden die je kunt maken van een doos eieren, een ... lees verder...

Hotel in Valencia: Ad Hoc Monumental
Leuk al die eettips in Valencia, maar of ik ook nog een tip heb voor een leuk hotelletje? Jazeker. Ik logeerde in hotel Ad Hoc Monumental, een heel sfeervol, klein driesterrenhotel in hartje stad in de wijk Carmen. Zowel op loopafstand van de cathedraal als pal naast de voormalige rivierbedding waar ... lees verder...

Restaurant Samsha in Valencia
Vlak buiten het centrum van Valencia, in de Aragón-wijk vol barretjes, ligt restaurant Samsha, naar eigen zeggen gespecialiseerd in de creatieve keuken. Ik was er tijdens de restaurantweek. Chefkok Víctor Rodrigo is pas 31 jaar, maar heeft al een zeer eigen stijl. Hij mag zijn gasten graag ... lees verder...

Heel Holland Bakt
Aha. We kunnen het dus wél in Nederland, een bezienswaardig kookprogramma maken! Heel Holland Bakt (ik schreef er al eerder over), ik merk dat ik er zelfs voor thuis blijf. En ik ben hard-to-please hoor. Wat ik tot nu toe op de vaderlandse buis heb zien voorbij komen onder de noemer ‘kookprogramma’ ... lees verder...

Restaurantweek in Valencia: Vertical
In Nederland lijkt het fenomeen restaurantweek een beetje aan zijn eigen succes ten onder te gaan, met naast de gewone ook de Franse, de pure, de vegetarische tot en met de talloze lokale versies. Maar in Valencia is het nog een vrij recent fenomeen. Cuina Oberta, heet de restaurantweek in het ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 261
- Pagina 262
- Pagina 263
- Pagina 264
- Pagina 265
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 570
- Ga naar Volgende pagina »