Recente berichten

Duitse wijn
Pak 'm beet 67 verschillende glazen Duitse wijn heb ik de afgelopen drie dagen geproefd. Vaak maar bodempjes hoor, en een hoop werd ook weer keurig uitgespuugd, maar toch. Normaal gesproken zeg ik tegenwoordig nee tegen wijnreizen. De allereerste was zonder meer geweldig. Daar leerde ik de basis van ... lees verder...

Wortelsouffleetjes van Rijntje
Je hebt nog een recept tegoed uit het eerder besproken boek Rijntjes Keukengeheimen. Eigenlijk wou ik die beeldige aspergesalade doen, maar het werden uiteindelijk toch de – niet minder gezellige - wortelsouffleetjes met waterkerssalade. Rijntje Biljardt noemde het in 1840 ‘pudding van jonge ... lees verder...

Westlandse tomatensoep
Vorige week was ik jurylid voor de verkiezing van de beste tomaat van Nederland. Die werd georganiseerd in dé tomatenstreek van ons land, het Westland. Geboren en getogen tussen de kassen was het vinden van bijbaantjes nooit moeilijk. Kistjes papieren (tomatenkistjes beleggen met een beschermend ... lees verder...

Kookboek Rijntjes Keukengeheimen
Never judge a book by its cover. Maar waarom eigenlijk niet? Bij Rijntje’s Keukengeheimen was ik juist onmiddellijk gegrepen door die prachtige buitenkant. Stijlvol zwart wit, met gezellige beestjes en dingetjes, en dan ook nog in een preeg. Da’s een vakterm voor dat er hoogteverschillen zijn. In ... lees verder...

Taste of Amsterdam 2013
Vorig jaar was een nogal verregende editie en ook dit jaar met die horrorlente kijkt de organisatie met spanning uit het raam: van 6 tot en met 9 juni strijkt namelijk het culinaire festival Taste of Amsterdam weer neer in het Amsterdamse Beatrixpark. En deze lustrumeditie wordt groter en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 267
- Pagina 268
- Pagina 269
- Pagina 270
- Pagina 271
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »