Recente berichten

Cursus kookboek schrijven (deel 9: illustraties)
Deze cursus nadert zijn einde, we zijn er bijna! Niet alle gerechten kunnen paginagroot op de foto in een kookboek. Dan zouden er veel minder recepten in het boek passen, en het is al genoeg geschipper. Maar ook recepten die veroordeeld zijn tot een kleine kolom in plaats van een volle pagina, ... lees verder...

Cursus kookboek schrijven (deel 8: fotografie)
Je kunt nog zulke likkebaardende recepten optypen, de gemiddelde mens is visueel ingesteld. Een belangrijk onderwerp in deze snelcursus kookboek schrijven. Pas bij een appetijtelijke foto komt de lezer in de benen. Lees: rent naar de keuken om aan de slag te gaan. En dat is wat je wilt als ... lees verder...

Flirty kiss blijkt ijskoude stalker
Dit soort mail krijg ik niet vaak. “Lieve Karin, Als het goed is heb je mijn tweet van eerder vandaag al gezien. Ik heb namelijk een filmpje voor je opgenomen en ben eigenlijk wel heel benieuwd wat je ervan vindt. Kijk er even naar en laat me weten of je ingaat op mijn verzoekje. Hopelijk zie ik je ... lees verder...

Quiche met tomaat en mozzarella
In Nederland kun je in gezelschap flink scoren als je zegt dat je altijd gewoon zelf je quiche bakt, maar kijk eens wat er gebeurt als je eraan toevoegt dat je ook het deeg zelf maakt. Dan volgen pas écht uitingen van diep, diep ontzag. Alsof je net achteloos hebt gesuggereerd dat je in je vrije ... lees verder...

Boek Foodstyling
Wat een timing! Net op de dag dat mijn eigen fotoshoot gaat beginnen voor mijn nieuwe kookboek, valt er een boek getiteld Foodstyling in de bus. Van een Italiaanse, Roberta Deiana. De ondertitel belooft ‘tips en trucs om van elk gerecht een visueel kunstwerkje te maken’. Kijk, dat is nou nét wat ik ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 273
- Pagina 274
- Pagina 275
- Pagina 276
- Pagina 277
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


