Recente berichten

Risotto met bleekselderij
Ineens vond ik twee bijna complete stronken bleekselderij in mijn groentela, die er zo te zien al een tijdje lagen. Nu kunnen deze taaie rakkers best wat hebben. Ze zijn eraan gewend dat er voor een gerecht vaak hooguit een of twee stengels nodig zijn, waarna de rest geduldig moet gaan liggen ... lees verder...

Gezonde groentewraps? Apekool!
Een groentewrap van Knorr bevat slechts 22 gram groente. En meer vet, suiker en calorieën dan een gewone wrap, maar juist minder vezels. Hoezo gezond? Een duur onzinproduct met lokgroente, dat is het. En toch kreeg de producent er gek genoeg een FoodAward innovatieprijs voor. Logisch dus dat er ... lees verder...

Ravioli met rabarber
Rabarber is een groente, jaja, we weten het. En toch gebruiken we het meestal in zoete dingen. Alhoewel? Een lezer schreef me over ravioli die hij in een restaurant had gegeten, ‘met pistachenootjes en kleine stukjes, volgens mij rauwe, rabarber. Was heerlijk.’ Dat klonk zo verrukkelijk dat ik het ... lees verder...

3x Vaderdag kookboek
De vrouw des huizes met moederdag een staafmixer of strijkijzer cadeau geven, dat is anno 2023 echt not done. Maar je vader een kookboek geven voor vaderdag? Dat is een uitstekend idee! Alleen, wat voor kookboek? Ik maak de keuze met deze drie opties hopelijk wat gemakkelijker. Allemaal verkrijgbaar ... lees verder...

Rabarberframbozenjam
Hij blijft leuk, Rabarberbarbara (op z’n Duits Rhabarberbarbara) die een naar haarzelf genoemde Rhabarberbarbarabar begon om haar veelgeprezen rabarbertaart te verkopen, vooral aan een trio bebaarde barbaren, de Rhabarberbarbarabarbarbaren, die vervolgens met die baarden naar de bier- én ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 26
- Pagina 27
- Pagina 28
- Pagina 29
- Pagina 30
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »